Forskellige typer legeskum som bl.a. en skumklods kan findes hos Legeskum

Legeskum

Legeskum sælger sjove skummoduler i alle former og farver. Læs bl.a. om den udviklende effekt ved en skumklods og ved legeskum generelt her.

Skumklods – Udvikler barnets motorik

Legeskum har et stort udvalg af skumklodser, cylindre, trapezer og mange andre former. Deres legeskum er en super god måde for børn at udvikle deres motorik på. En stor blød skumklods kan bruges til enormt mange ting, og der er sundt for børn at klatre, kravle, hoppe og løbe på faste skummoduler, som er bløde nok til at man ikke slår sig på dem, men fast nok til at holde formen, selv når man giver den gas. En skumklods kan se ud på mange forskellige måder. Der er trapper, trapezer, halvcylindre som vipper, cylindre som triller og meget mere. Det kan være en god øvelse for et børnehavebarn at kravle på en relativt høj skumklods, hvorimod et vuggestuebarn vil have rigeligt med udfordring i at kravle henover en halvcylinder, der ligger på den flade side. Børnene behøver slet ikke instrueres i, hvordan de skal gøre for at fremme deres udvikling, for de klarer den helt selv. De synes det er hammerskægt at tumle rundt i et rum fyldt med legeskum. Find en god skumklods på www.legeskum.dk.

Legeskum i forskellige størrelser

Legeskum sælger legeskum. Så simpelt er det, og der er mange forskellige typer, størrelser og farver til at bygge alverdens baner og udfordringer med. Der er klodser, der er formet som trapper, som ramper, cylindre, kuber og trapezer. Der er forme der kan vippe, rulle, vælte og stå fast. Børn elsker det, og det er godt for deres udvikling at prøve kræfter med forskellige former, som er faste men bløde. De er betrukket med et plastikbetræk, som gør dem lette at rengøre med en våd klud og de er enormt slidstærke og holder i mange generationer. Legeskum er en super underholdning og en måde at fremme børns udvikling på, helt fra før de kan gå til op i børnehaven. Find mere information om legeskum på legeskum.dk.