Alger eller mos? Så er det tid til en tagrens

Med det regnfulde danske klima kan det være så godt som umuligt at undgå grønne belægninger af alger på taget. Algerne har nemlig gode vækstbetingelser, hvis de får både fugt og skygge nok. Det er desværre bare hverken særligt flot eller godt for taget, hvis algerne først får fat. Derfor kan det være en god investering at få en professionel tagrens, så taget igen både ser flot ud og holder længst mulig tid.

Lad være med at forsøge selv

Hvis du begynder at se grønne plamager på dit tag, er der en god risiko for, at det er alger og/eller mos, der er begyndt at vokse på tagfladen. Derfor kan det være nødvendigt med en tagrens, så taget igen er pænt.

Foruden at hjælpe på udseendet vil en tagrens også bedrage til at forlænge levetiden på dit tag. Da alger og mos holder på vand, vil det med tiden kunne ødelægge tagmaterialet og forårsage frostsprængninger. Derfor er det en fordel at gøre noget ved problemet, så taget holder i flere år.

Det kan være farligt at kravle rundt på taget uden det rigtige sikkerhedsudstyr, og derfor bør du overlade tagrens til de professionelle. De har nemlig helt styr på, hvordan man både kommer algerne til livs, men også gør det på en sikker måde.

Få professionel hjælp af Aros Facaderens

Hvis du skal have ordnet taget, så står Aros Facaderens klar til at løse opgaven for dig. De kører ud i hele Danmark og laver tagrens hos både private og erhverv.

En professionel algerens af tag inkluderer hos Aros Facaderens også en imprægnering. Dit tag bliver derfor både renset i dybden, og derefter sikres det med imprægnering mod yderligere angreb. Selve imprægneringen giver tagfladen en beskyttende overflade, så algerne ikke kan få fat.

Efter en tagrens skal du ikke regne med, at du kan se resultater med det samme. Det tager nemlig alt fra nogle dage til et par uger, før behandlingen har virket, og regnvand har vasket de døde alger væk.

Har du brug for hjælp til andre opgaver?

Udover tagrens tilbyder Aros Facaderens også facaderens, murstensrens, fliserens inklusiv fliseimprægnering og rens af stengulve. De kan derfor hjælpe med at få hjemmet eller erhvervsbygningen til at se flot ud, når de renser i dybden med professionelle maskiner og de rigtige produkter. Og de står gerne til mål for en effektiv og ikke mindst langtidsvirkende løsning, når de rykker ud til din opgave.