3 gode grunde til at prøve botox

Botox er noget af det mest brugte hos kvinder, når de gerne vil have kosmetisk behandling. Der er mange fordele ved at bruge botox. Det foregår ved, at botox sprøjtes ind på en bestemt muskel. Her vil der blive blokeret for signalet mellem musklen og nerven. Det gør, at du ikke kan bevæge den muskel i dit ansigt mere. Det lyder umiddelbart som en dårlig effekt, men der er en mening med galskaben. Den manglende bevægelse medfører nemlig, at underhuden kan opbygge sig selv igen og giver ro i huden til fornyelse.

Reducerer rynker i ansigtet

Den største grund til, at folk vælger at få lavet botox behandlinger er, at de gerne vil af med deres rynker i ansigtet. Det sker som sagt ved, at signalet mellem nerven og en muskel blokeres. Derved vil musklen blive svag i løbet af de første 2-5 dage. Efter 14 dage kan du ikke bruge musklen. Det gør, at huden kan være helt rolig. Der vil derfor ikke komme nogle knæk i huden, der medfører rynker. Din hud får tid til at hele, hvilket kan fjerne eventuelle rynker, som du har i ansigtet. Der findes mange forskellige typer af rynker. 

Ikke noget der er for evigt

En af de store fordele, ved at benytte sig af botox er, at det ikke er noget, der er i huden for evigt. Effekten forsvinder efter 3-4 måneder. Derfor kan du bedre vurdere, om det er noget, der har virket for dig, og om det er noget, som du gerne vil prøve igen. Det er meget betryggende for mange, at det ikke er en permanent løsning, da man altid kan fortryde at have fået det lavet. Det giver derfor en tryghed, at det ikke er noget, som du skal have i dit ansigt resten af dit liv. Det er også vigtigt at vide, at en botox behandling måske ikke er nok til at starte med. Derfor kan du måske få brug for at gøre det igen, hvis dine rynker ikke helt er væk efter den første behandling.

Få dine behandlinger skræddersyet til dig

Det vigtigste i dine botox behandlinger er, at de er lavet præcist til dig. Du skal derfor vælge en læge, hvor du føler, at der bliver taget hensyn til dig og dine forventninger. En god læge skal have fokus på dig og dine ønsker. Derfor er det også vigtigt, at du fortæller, hvad du forventer at få ud af botox behandlingen til din læge – du kan f.eks. prøve Kosmetisk Hviidsminde.