Om os

Vores hjemmesides formål er at hjælpe kunder med at blive klogere på diverse produkter, samt give dem et sted, hvor de kan købe de pågældende produkter.

Internettet har eksisteret i mange år efterhånden. I tråd med dette faktum, har E-handel steget eksponentielt siden internettets fødsel. Dette har bl.a. resulteret i, at mængden af webshops efterhånden er blevet enorm. Nogen vil måske endda sige uoverskuelig. Denne uoverskuelighed, som de fleste kunder føler, når de handler over internettet, er netop grunden til, at presse-guiden.dk eksisterer. Vi forsøger nemlig at flytte kundernes følelse fra uoverskuelighed til overskuelighed, når de handler på internettet.

Metoden til at gøre E-handel overskueligt for kunder, som vi har valgt, er at lave en slags vejviser over så mange produkter som muligt. Vejviseren er naturligvis vores hjemmeside som helhed. Udover at denne vejviser hjælper kunderne med at finde en forhandler af diverse produkter, så får kunderne også oftest information om både produkterne og forhandleren. Dette skulle gerne bidrage til, at kunden modtager en følelse af overskuelighed, når han/hun leder efter produkt- og forhandlerinformation. Endvidere skulle det også gerne føre til, at kunderne hurtigt, nemt og effektivt kan finde de rette produkter, hos de rette forhandlere.