Derfor skal du vælge Peer Gynt garn fra Sandnes til dit næste kreaprojekt

Elsker du at strikke eller hækle, og er du på udkig efter det perfekte garn til dit næste kreaprojekt? Så er Peer Gynt garn fra Sandnes et rigtig godt bud. Peer Gynt garn har næsten 100 år på bagen og er lige så populært i dag, som det var, da det første gang kom på markedet. I artiklen kan du få svar på, hvorfor du bør vælge Peer Gynt garn til dine kreative sysler.

Peer Gynt garn er en af Sandnes’ ældste garntyper

Hvis du strikker, hækler eller ofte har gang i andre hobbyprojekter med garn, er det svært at komme udenom Sandnes garn. Den norske garnproducent Sandnes er en af Nordeuropas største producenter af håndstrikkegarn. De har produceret uldgarn siden 1888, hvilket gør dem til en af de ældste uldfabrikker i Norge. Der er sket meget, siden Sandnes begyndte at spinde garn, og i dag kombinerer virksomheden gamle traditioner og materialer med nye og innovative idéer.

Deres garnudvalg består af mange forskellige typer, herunder Peer Gynt garn, der har været at finde på hylderne siden 1938. Det gør Peer Gynt garnet til et af Sandnes’ ældste garntyper, og det faktum, at det stadig er inkluderet i deres udvalg, taler for garnets høje kvalitet og alsidighed. 

Mange fantastiske fordele ved Peer Gynt garn

Peer Gynt garnet består af norsk uld i høj kvalitet, og det bliver ofte valgt af kunderne pga. dets mange gode egenskaber og brede farvepalette. Garnets særlige struktur gør, at det kan opleves en smule groft, men det bliver blødere for hver gang, du bruger det. Desuden er den norske uld varm uden at føles tung.

Fibrene i Peer Gynt garnet er meget slidstærke, hvilket gør det yderst velegnet til strik og hækling af tøj og beklædningsgenstande til børn og voksne. Det kan nemlig tåle at blive brugt og holder sin form længe. Endnu en fordel ved Peer Gynt garn er, at det kan maskinvaskes, såfremt du anvender et uldprogram og lader dit projekt tørre liggende.

Find dit Sandnes garn hos VegaGarn

Sandnes’ garntyper er fordelt på flere serier, og du finder et stort udvalg af dem, herunder Peer Gynt, hos VegaGarn. Her kan du gå på opdagelse i en varieret farveskala, der spænder over lækre neutrale nuancer, som beige, brun og grå, til mere iøjnefaldende farver, som magenta, turkis blå og rød. Med Peer Gynt garn er du klar til at skabe unikke looks i både klassiske og nyfortolkende designs.