Med en Onyx Boox e-bogslæser har du alle dine yndlingsbøger lige ved hånden

Elsker du at læse og lade ordene føre dig ind i forskellige verdener og tilværelser? Så har du sikkert hørt om e-bogslæsere. Det lille tablet-lignende device er en yderst nem måde at have hele sit bibliotek lige ved hånden på. Med en Onyx Boox e-bogslæser kan du dykke ned i dine yndlingsbøger hvor som helst og når som helst. Bliv klogere på de mange fordele ved en e-bogslæser lige her.

En Onyx Boox e-bogslæser sikrer komfortabel læsning

E-bøger er digitale udgaver af almindelige papirbøger, og derfor skal de læses på en skærm. Med en Onyx Boox e-bogslæser fra eBookReader kan du nemt finde lige netop den bog, du er i humør til at læse, og du er altid sikret utrolig komfortabel læsning. 

Skærmtypen på e-bogslæseren er E Ink, der er perfekt til visning af bogstaver, billeder og grafikker. Du kan helt problemfrit læse i solskin, og takket være den justerbare lysmængde og -temperatur, bliver du ikke træt i øjnene. For skarp læsning om dagen er koldt/blåt lys velegnet, imens det varme lys sikrer behagelig læsning om aftenen.

Desuden passer en let Onyx Boox e-bogslæser lige ned i tasken, hvilket gør den ideel at tage med på farten.

Benyt populære e-bogstjenester med din Onyx e-bogslæser

Endnu en god grund til at investere i en Onyx E-bogslæser er, at du kan bruge den til bl.a. Saxo Premium, eReolen, Mofibo og mange andre e-bogstjenester. Du har både Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse, hvilket betyder, at du også har adgang til Google Play Store for et væld af forskellige apps. 

Med en e-bogslæser fra Onyx Boox får du ikke blot god underholdning i spandevis, du har også en trofast kompagnon til timevis af læsning.

eBookReader.dk er et mekka for læsehestene

Missionen for den danskejede virksomhed eBookReader.dk er at give danskerne mulighed for at have et bibliotek lige ved hånden samt at sørge for den bedste læseoplevelse. Derfor finder du her et væld af Onyx Boox e-bogslæsere. 

Kvalitet, design og pris er firmaets kerneværdier, og for at sikre kunderne de teknisk og økonomisk bedste produkter går de ikke på kompromis med nogen af dem. Deres indkøb af produkter bliver foretaget blandt førende fabrikanter og leverandører på markedet. 

Hvis du er blevet nysgerrig på en Onyx Boox og ønsker at prøve den selv, får du dag til dag levering hos eBookReader.dk. Investér i en smart e-bogslæser og åbn dørene til al din yndlingslitteratur og meget mere med få klik.