Lamelgardiner til dit hjem til landets bedste pris

Lamelgardiner er et populært valg i mange danske hjem, og det er ikke uden grund. Der er mange fordele ved at vælge lige netop denne type gardiner til sit hjem, herunder bl.a. muligheden for at tilpasse gardinerne efter lige netop dine unikke ønsker og behov.

Hos Gardinfabrikken forhandler de et stort og velassorteret udvalg af lameller, der er skræddersyet til dig og dit hjem. De tilbyder gardiner til nybyg såvel som ældre boliger, og du har selvfølgelig også mulighed for at vælge andre løsninger end de populære lamelgardiner.

Vælg mellem mange forskellige lamelgardiner

Når du skal købe lameller til din bolig, så er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan fx vælge de klassiske, lige modeller, som er et populært valg til eksempelvis terrassedøren eller til store vinduespartier. Har du skrå vinduer, fx under loftet, kan du formentlig glæde dig over den store mængde lys, de lukker ind. Om aftenen og på de mest solrige dage kan det dog være rart at kunne trække gardinerne for. Her gælder det om at vælge gardiner, der passer til vinduespartiet. Derfor kan du med fordel vælge skrå lamelgardiner til dine skrå vinduer, så de lukker helt af for lyset.

Ud over de traditionelle lamelgardiner kan du på Gardinfabrikken.com også købe løse lameller, ligesom du også kan købe løse skinner. Her kan du både vælge lige skinner og skrå skinner alt afhængigt af din vinduesform. 

Vælg mellem tre forskellige stoftyper til dine lameller

Gardinfabrikken forhandler lamelgardiner i højeste kvalitet til landets bedste pris. For at du kan få den bedst mulige løsning, kan du vælge mellem tre forskellige stoftyper. De anbefaler selv at vælge Trevira CS, som er af polyester og inkl. 100 % mørklægning. Det er den model, der bliver anset som de bedste lamelgardiner i verden. Det skyldes bl.a. gardinets lange levetid, som forventes at være på mindst 25 år. Derudover får du også 10 års stofgaranti, når du vælger lige netop denne model.

Du får med andre ord et nyt gardin, som du kan bruge i dit hjem i de næste mange år, og du slipper således for at skulle bekymre dig om, hvornår du skal udskifte dem igen. Samtidig tilbyder de priser helt ned fra 650 kr., og løse lameller koster kun fra 25 kr. Så skal du vælge gardiner til nybyg til en god pris, er Gardinfabrikkens udvalg bestemt et kig værd.