Bundgaards’ forhandler de populære mærker Rabens Saloner & Designers Remix

Bundgaards'

Hvis du er på udkig efter smukt og lækkert modetøj i høj kvalitet, er Bundgaards’ garanteret noget for dig. Den pålidelige, erfarne og modebevidste forhandler har nogle af de bedste brands på hylderne. I det følgende kan du fx læse om de populære mærker Rabens Saloner og Designers Remix.

Rabens Saloner – Dansk kvalitet, når det er bedst

Det danske tøjmærke Rabens Saloner blev grundlagt i 2007 af Birgitte Raben Olrik, og siden dengang har hun ikke set sig tilbage. Rabens Saloner er nemlig et utroligt populært mærke, hvilket blandt andet skyldes tøjets særlige asiatiske inspirationskilder. Dansk designhistorie er spækket med internationale sværvægtere, og Rabens Saloner kan sagtens være et godt bud på et næste dansk foretagende, der udmærker sig globalt. Tøjet henvender sig til både yngre og ældre, og det er samtidigt kendetegnet ved, at det passer til alle lejligheder. Så uanset om du er til et råt, pænt eller afslappet look, er Rabens Saloner uden tvivl et tøjmærke for dig. Derfor forhandler Bundgaards’ da også alt fra kjoler og bukser til frakker og skjorter fra Rabens Saloner – det er dansk kvalitet, når det er bedst.

Bæredygtigt tøj fra Designers Remix

Hos Bundgaards’ kan du som nævnt også finde tøj fra Designers Remix, der ligeledes er et populært og kvalitetsbevidst brand. Designers Remix laver bæredygtigt tøj, og i samspil med smukke snit og slidstærke materialer er tøjmærket et af de mest unikke af sin slags. Bundgaards’ forhandler et stort udvalg af tøj fra Designers Remix. Det silkeborgensiske foretagende er ikke kun kendt for sin gode smag, hyggelige butik og reelle priser – de er også kendt for at sætte en ære i at hjælpe deres kunder. Så hvis du har nogle spørgsmål angående Designers Remix, står de altid klar til at hjælpe dig – uanset om du henvender dig i butikken i Silkeborg eller kontakter dem telefonisk eller over e-mail. Du finder deres kontaktoplysninger på deres webshop: Bundgaards.com.