Flot udvalg af udendørs fliser og skifer hos Inpro A/S

Inpro A/S

Inpro A/S har et bredt udvalg af natursten fra hele verden samt 20 års erfaring. Læs mere om deres skifer og udendørs fliser her.

Udendørs fliser i forskellige farver

Hos Inpro A/S kan du finde alt i natursten til gulve, vægge og bordplader. De har 20 års erfaring og samarbejder tæt med stenbrud over hele verden, fra Kina og Nordafrika til Europa og Sydamerika. De finder de flotteste sten med smukke overflader og sælger dem til danske kunder. Deres udvalg af udendørs fliser har mange forskellige farver og overflader, som du kan vælge imellem. Du kan bl.a. finde flere forskellige slags skifer. Der er Altivo, Kavalas samt Montana skifer, og de to forskellige typer kan både være slebet, tromlet eller urørt. Skifer er en meget lagdelt sten, så den kan flækkes og så får man nogle ret vandrette fliser, uden at skulle behandle den overhovedet. Hvis man vil have en lidt mindre ru overflade til sine udendørs fliser, så kan man bestille den tromlede, hvor alle kanter er slåede og dermed afrundede. Og til sidst er der den blankslebne version, hvor man får helt perfekt flade og blanke udendørs fliser i smukke grå og sorte farver. Der er også et flot udvalg af porcelænsfliser og keramiske udendørs fliser i butikken, samt beton og travertin.

Find de helt rette skifer fliser her

Hvis du skal bruge flotte fliser, så er skifer måske lige sagen. Der er forskellige smukke typer, som alle har deres kendetegn og karakteristika og du vil helt sikkert kunne finde den type, som du drømmer om til dit gulv eller din terrasse. Den praktiske flade sten kan bruges til mange forskellige ting, bl.a. også til bordplader, da den er naturligt flad og derfor kan man få naturlige ru overflader, som er vandrette. Stenen kan flækkes i lag og give nogle smukke vandrette fliser eller bordplader og samtidig beholde den rustikke overflade. Skifer kan også tromles eller blankslibes, hvis man ønsker en glattere skifer. De smukke sorte og grå farver passer til nærmest hvilken som helst byggestil og indretning.