Psykolog Maria Bang tilbyder alt lige fra håndtering af hjernerystelse til metakognitiv behandling

Psykolog Maria Bang

Hos Psykolog Maria Bang i Lyngby udenfor København, finder du kompetent psykologbehandling indenfor angst, depression, metakognitiv behandling og meget mere. På deres hjemmeside, mariabang.dk, kan du nemt og hurtigt klikke ind, og se alle de forskellige behandlingstyper, som de tilbyder. Du er også altid velkommen til at ringe til dem.

Metakognitiv behandling

En af de behandlingsformer, som de tilbyder hos Psykolog Maria Bang, er metakognitiv behandling, der er en terapiform, der er baseret på en psykologisk terapeutisk metode, som især er brugt til behandling af forskellige typer af psykiske lidelser. En metakognitiv behandling bygger på viden fra enorm omfattende forskning, der indenfor de seneste par år har vidst sig yderst effektiv, og de fleste patienter mærker en hurtig lindring og bedring, uden store tilbagefald efter behandlingen er slut. En metakognitiv behandling er baseret på, at den psykiske lidelse udspringer af faktorer såsom: bekymringer og spekulationer, grublerier og trusselsmontering. Målet med en metakognitiv behandling er derfor at ændre de gamle tankemønstre og lære nye måder at de håndtere negative tanker og bekymringer. Du kan læse meget mere om en metakognitiv behandling på deres hjemmeside.

Håndtering af hjernerystelse

Der er mange, der ikke ved, hvordan en rigtig håndtering af hjernerystelse skal foregå, og derfor ender rigtig mange med, at begynde på deres hverdag, inden de er ordenligt klar til den. Dette er meget farligt, da en hjernerystelse kan skabe kroniske men og være invaliderende resten af ens liv. Hos Psykolog Maria Bang har de haft mange patienter med dette problem, og hun ved om nogen, hvordan processen vedrørende håndtering af hjernerystelse skal eksekveres. Der er mange end 25.000 tilfælde af hjernerystelser hvert eneste år, og er dermed og de hyppigste symptomer på en hjernerystelse ses bl.a. ved kvalme, lyd-og lysoverfølsomhed, hovedpine, koncentrationsproblemer og hukommelsesproblemer. Er du selv påvirket efter en ulykke og mangler vejledning angående håndtering af hjernerystelse, så er altså meget vigtigt, at du tager kontakt til professionel, som kan hjælpe.