Kæmpe udvalg af garn fra bl.a. Mohair by Canard hos Garnværkstedet

Garnværkstedet

Er du blevet glad for at strikke, eller har du allerede strikket i mange år? Uanset om man er nybegynder eller garvet, kan man roligt regne med at finde præcist den type garn som man har brug for, når man handler hos Garnværkstedet, der passer perfekt til ens næste strikkeprojekt. Desuden finder du altid de bedste garnmærker på siden, der producerer garn i førsteklasses lækker kvalitet, som Mohair by Canard, DROPS, Filcolana og Sandnes. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Kæmpe udvalg af garn

Flere og flere danske kunder vælger at købe garn hos Garnværkstedet, når der skal købes ny garn til strikkekurven. Har man først én gang handlet i den hyggelige danske strikkeforretning, er det da heller ikke så overraskende at det er tilfældet. For ikke nok med at man finder et bredt og velassorteret udvalg af garn, i alverdens forskellige varianter. Man kan samtidig vælge imellem en masse af gode mærker, som Sandnes garn, Mohair by Canard, DROPS, Mayflower og andre kendte navne. Alle kendes for garn i høj kvalitet, så du kan roligt shoppe løs og forvente at modtage et super lækkert garnprodukt.

Mohair by Canard

Som nævnt er Mohair by Canard ét af de mærker, som du kan forvente af finde i kataloget hos www.garnvaerkstedet.dk. Og Mohair by Canard er helt bestemt et mærke, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber garn. De byder nemlig både på super blødt garn, både 1-trådet mohair og brushed lace mohair, og sørger for at levere det hele til priser hvor alle kan være med – i hvert fald når man handler hos den danske garnforhandler. Kort sagt, mangler du garn til et nyt strikkeprojekt, er Mohair by Canard helt sikkert et godt valg.