En Stikkan brændekløver og en træoptrækker i høj kvalitet kan findes hos Bakkebjerg Naturpleje

Bakkebjerg Naturpleje

Bakkebjerg Naturpleje sælger værktøjer og redskaber til effektiv naturpleje. Du kan bl.a. finde en smart Stikkan brændekløver, og hvis du har brug for en god træoptrækker, så læs også med

Effektiv Stikkan brændekløver

Hos Bakkebjerg Naturpleje kan du finde et bredt udvalg af værktøjer til naturpleje. Der er mange forskellige slags, både til private og professionelle gartnere. I den private afdeling kan du bl.a. finde en smart Stikkan brændekløver, som hurtigt og let kan kløv brænde for dig. Den skal monteres på en lodret flade, fx en mur, og så kan du hurtigt få kløvet en hel masse brænde, så du kan få varmet op i stuen. Stikkan brændekløveren fungerer ved, at du sætter brændestykket op på det trin, som passer til det størrelse – der er 6 forskellige trin i designet – og så sætter du kniven på i toppen, som via et langt håndtag og det moment, som det giver med en forlænget arm, let kan kløve hvilken som helst brændeknude. Tjek den smarte Stikkan brændekløver ud på legrej.dk, hvor du også kan finde mange andre slags smarte redskaber til have-ejeren eller den professionelle gartner.

Træoptrækker i smart design

Hos Bakkebjerg Naturpleje kan du finde et bredt udvalg af smarte redskaber til naturpleje til privat eller professionelt brug. Der er mange forskellige varianter. Du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til din grund eller dit arbejde. Der er bl.a. en smart træoptrækker i butikken, som du kan bruge, hvis du skal have bugt med en busk, et mindre træ eller en større plante. Med en træoptrækker kan du være sikker på, at du får busken fjernet og dens rødder med, så den ikke bare vokser ud igen. Det er nemlig vigtigt at tænke på rødderne, hvis man skal prøve at fjerne et træ eller en busk, og det er netop det, som træoptrækkeren kan. Den er super smart og let at bruge, så den kan anbefales til alle professionelle og amatører, som arbejder med haven og skal have lavet nogle forandringer i bevoksningen. Priserne er gode og kvaliteten lidt bedre en hos konkurrenterne!