Køb en god floorball stav og floorball briller i høj kvalitet hos Floorballcentret.dk

Floorballcentret.dk

Floorballcentret.dk sælger alt i udstyr til floorball – den super sjove sportsgren, der minder lidt om hockey. Læs med her, hvis du skal bruge en god floorball stav eller et par floorball briller.

Find den helt rette floorball stav her

Floorballcentret.dk har alt Danmarks bedste udvalg til floorballspillere, både udstyr og beklædning. Og der er flere forskellige ting, som er et must at have, før du går i gang. Du kan fx ikke bare bruge din gamle ishockeystav men skal have en rigtig floorball stav. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem med forskellige fordele og forskelle. Der er de meget lette modeller med et super let hoved, som giver dig mulighed for at handle meget hurtigt, når du skal skyde og drible, eller med det tungere hoved, som giver dig mere kraft på skuddet. Der er også mere eller mindre fleksible floorball stave, som giver forskellige oplevelser af spillet. En fleksibel floorball stav kan være god til nogle ting, og den hårde stav til nogle andre ting. Det er lidt en smagssag, og der er forskellige præferencer inden for sporten. Klik ind på siden og tjek det flotte billige udvalg ud.

Super smarte floorball briller

Floorballcentret.dk sælger også billige floorball briller, som kan være en god beskyttelse imod øjenskader og som ikke koster alverden. Floorball briller er til dig, der gerne vil beskytte dit syn. Der kan ske mange forskellige slags uheld, når man skyder rundt med en let, men hård bold, som bliver slået til med enorm kraft. De smarte briller til beskyttelse af øjnene har splintsikre glas og stødabsorberende stel, så hvis du skulle få en bold lige i synet med fuld kraft, så sker der ikke noget alvorligt. Der er mange forskellige flotte modeller, og iblandt dem vil du nok kunne finde et stel, der passer lige til dig og dit outfit. Det gør jo ikke noget at se sej ud, når man spiller floorball, for det er en sej sport. Læs mere om de mange forskellige flotte brillemodeller på hjemmesiden www.floorballcentret.dk som har 5 stjerner på Trustpilot, hvor du også kan finde alt i beklædning og udstyr som fx stave, sko og bolde.