Find alt lige fra strømpegarn til Mohair by Canard produkter hos Garnværkstedet

Garnværkstedet

Hos Garnværkstedet i Skødstrup lidt nord for Århus er der masser vælge i mellem. Du bliver mødt af kompetente medarbejdere, der med venlig kundeservice hjælper dig og dit strikkeprojekt sikkert på rette vej. Læs videre her, hvis du vil høre mere om det store udvalg af strikkepinde, strømpegarn og forskellige mærker af garn, såsom Mohair by Canard.

Mohair by Canard i høj kvalitet

Mohair by Canard er et oplagt sted at starte, hvis du er i tvivl, når det kommer til at vælge det rigtige garn. Det fine mohair bliver rent faktisk importeret helt fra Sydafrika, hvilket gør Mohair by Canard til et mærke, der er værd at holde øje med. For eksempel er deres produkt Brushed Lace Mohair et naturprodukt, der kommer fra de sydafrikanske angorageder, som efterfølgende er blevet blandet med den fineste silke. Netop dette produkt fra Mohair by Canard er ideel til for eksempel tørklæder, sjaler, lette trøjer eller kjoler. Foruden Mohair by Canard findes der dog en hel del andre specielle, finurlige og kvalitetsbevidste mærker, som er værd at tjekke ud enten på webshoppen eller i butikken, hvor du samtidigt garanteres at blive mødt af venlig kundeservice.

Strømpegarn i forskellige farver og kvaliteter

Strømpegarn er en kategori for sig selv — og uden tvivl en vigtig en af slagsen. Alle ved, hvor vigtigt et par behagelige, bløde og holdbare strømper er, hvorfor du kun finder lækkert strømpegarn til dit nye par sokker hos Garnværkstedet. Der findes en lang række af klassiske strømpegarn i Garnværkstedets katalog, både i forskellige farver og kvaliteter. Alt strømpegarn hos Garnværkstedet er velegnet til alle typer af strømper, så du selv kan bestemme med hvilket pindenummer du strikker med, og dermed hvilken tykkelse de får. Hvis du ikke har mulighed for at besøge butikken i Skødtrup, er det også værd at vide, at alle produkter kan sendes lige til døren uden problemer.

Skynd dig, at smut forbi enten www.garnvaerkstedet.dk eller butikken i Skødstrup, for at opleve det store sortiment, og ikke mindst for at blive mødt af venlig kundeservice og kompentente medarbejdere.