Rundrejse i Nordtyskland og dedikeret ferie til Friedrichstadt hos Ans Rejser

Ans Rejser

Ans Rejser er en specialist i ferier til Tyskland. Denne artikel handler om to af deres mange muligheder til vores naboer mod syd. Læs mere om deres rundrejse i Nordtyskland samt deres tur til Friedrichstadt.

Tag på en velsammensat rundrejse i Nordtyskland

En rundrejse i Nordtyskland hos Ans Rejser byder på noget af det bedste, som befinder sig kort afstand under vores grænse. Denne pakkeferie på fire dage byder på Lübeck, kendt for marcipan og de hyggelige gader. En udflugt til Helgoland er også inkluderet i prisen. Yderligere kommer der til at være mulighed for en gåtur langs Kielerkanalen og naturligvis ophold på et hyggeligt hotel, som man er glad til at komme tilbage til. Denne rundrejse i Nordtyskland byder også på Flensborg, Holsteinische Schweiz, Ditmarsken, Nordfriesland samt Friedrichstadt, som du også kan læse mere om i næste afsnit. For en god pris får du en bustur til Nordtyskland, hvor du ikke selv skal tænke på noget. Bestil en rundrejse ti Nordtyskland bekvemt fra din egen computer af på ansrejser.dk.

Læs mere om idylliske Friedrichstadt på www.ansrejser.dk

Friedrichstadt er en idyllisk by, som mange danskere elsker at besøge – gang på gang. Hvis du vil helt tæt på Friedrichstadt, så kan den dedikerede pakkeferie hos Ans Rejser anbefales. Her kommer du tæt ind på skindet af Kanalernes By. Denne gammeldags by er spækket med charmerende bygninger, broer og hyggelige boder og butikker. Hos Ans Rejser får du dansk rejseleder, centralt hotel plus en yderst konkurrencedygtig pris på en bustur med det hele til Friedrichstadt. Yderligere går ferien forbi Ribe, Ejderdæmningen, Gottorp Slot, Danevirke samt Dybbøl. Se alle detaljerne om denne bustur til Friedrichstadt via www.ansrejser.dk. Hvis du ønsker at udforske verden, men du ikke er interesseret i en for besværlig transport, så er Nordtyskland en glimrende mulighed. Det er et område, som også har en tæt historie sammen med Danmark. Tag med Ans Rejser på rundrejse i det nordtyske, og oplev den skønne by Friedrichstadt med kanaler og hyggelige stræder. Se mere om det hele på ansrejser.dk.