Ure fra MVMT, Breitling og andre kendte brands hos Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard

Køb de lækre MVMT ure fra USA hos Guldsmed Østergaard. På www.guldsmedoestergaard.dk finder du også dameure samt herreure fra Breitling.

Se udvalget af de moderne MVMT ure på www.guldsmedoestergaard.dk

MVMT ure har oprindelse i Los Angeles, og da firmaet blev etableret i 2013, er det en af de nyeste store spillere på urmarkedet. Ideen var og er stadig at skabe ure af en høj kvalitet til rimelige priser. MVMT er en forkortelse for ”movement”, og mærket kendetegnes ved at være ungdommeligt. Dette ses også på den store tilslutning, der er på sociale medier med over 4,5 millioner følgere. MVMT konceptet holder hele vejen, og derfor har Guldsmed Østergaard også valgt at sælge fra mærket her. Hvis du også er forelsket i MVMT ure, så klik ind på www.guldsmedoestergaard.dk, og se den lange række af kollektioner og modeller, som du kan scrolle op og ned på.

Bestil dit nye Breitling ur hos denne udnævnte forhandler

Et andet mærke, som har et lidt andet publikum, er Breitling. Dette brand er high-end, og prisen starter på 17.000 kroner. Guldsmed Østergaard er én ud af blot en håndfuld udnævnte forhandlere af Breitling i hele Danmark. De vægter højt at kunne give faglig rådgivning til kunder, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det rette ur. Hos Guldsmed Østergaard kan de også skaffe modeller hjem fra Breitling uden købetvang. Denne guldsmed fra Skive giver også en god pris, hvis du har brug for at reparere et ur fra Breitling. Dette foregår på specialværksted i Stockholm, og alle reparationer udføres derfor også med 2 års reklamationsret. Læs mere om mærket, og find kontaktoplysninger online på guldsmedoestergaard.dk. Det at finde et nyt ur er ikke en lille beslutning, og god rådgivning har meget at sige for tilfredsheden med det ur, man ender med. Guldsmed Østergaard gør en dyd ud af at vejlede kunder på bedste vis, så du kan finde det rette ur. Uanset om du er på udkig i den lave prisskala som fx modeller fra MVMT, eller du ønsker et high-end Breitling dameur eller herreur, finder du et passende og velassorteret sortiment på www.guldsmedoestergaard.dk.