Udvalget af ØNSK kaffe og naturlig deodorant fra Natural Living sikrer dig en mere bæredygtig hverdag

Natural Living

Genanvendelighed, bæredygtighed og ærlighed er lig med Natural Living. Denne danske webshop forhandler alt til hverdagens mange behov, uanset om det er i kategorien skønhed eller madvarer. Bliv væk i lækre naturprodukter, der er produceret med overbevisningen om, at en bæredygtig omgang med omverdenen også er en mere simpel måde at leve på.

Drik kaffe fra ØNSK med god samvittighed

Under kategorien madvarer finder du for eksempel kaffe. Hos Natural Living forhandles kaffe fra mærket ØNSK. ØNSK fremstiller bionedbrydelige kaffekapsler til dig, der gerne vil kunne lave en god kop kaffe uden for meget besvær eller dårlig samvittighed. Kaffen indeni kapslerne er deres egen, hvilket betyder, at en brandvarm kop ØNSK kaffe er både økologisk og ristet i København. De bionedbrydelige kaffekapsler er kompatible med Nespresso-maskiner og er derfor et mere bæredygtigt alternativ til deres aluminium- og plast-kapsler. At ØNSK kaffekapsler er bionedbrydelige, det betyder, at kapslen er fremstillet af plantebaseret materiale, der derfor er kompostbart. Ydermere er kapslerne fuldt ud produceret på vind-, vand- og solenergi, og de er derfor bæredygtige helt fra produktionens start. En anden måde dette sker på er ved det gode ligeværdige samarbejde og den direkte handel med kaffebønderne. Alt i alt kan forbrugere vide sig sikre på, at der efterlades et positivt aftryk hos alle dele af produktionskæden samt planeten, vi bor på, når man drikker kaffe fra ØNSK.

Naturlig deodorant skåner både din hud og miljøet

Under kategorien skønhed fås et godt udvalg af for eksempel naturlige deodoranter. Mange mennesker er begyndt at vælge en naturlig deodorant, fordi vi er blevet mere opmærksomme på, at det vi smører på vores hud, bliver optaget af kroppen. Konventionelle deodoranter er nemlig ofte proppet med tvivlsomme ingredienser, som de færreste egentlig ønsker at forholde sig til. Derfor er en naturlig deodorant det perfekte valg til dig, der har ledt med lys og lygte efter et mere bæredygtigt alternativ. Hos Natural Living fås flere forskellige versioner af en naturlig deodorant. Fra mærket Kutis fås deodoranter i veganske udgaver, hvor der ikke bruges bivoks, men i stedet voks af solsikkeolie. Fra The Lekker Company finder du en creme deodorant, der også er vegansk og selvfølgelig uden alkohol, aluminium eller parfume. Biork fremstiller en krystal deodorant, der ved hjælp af naturlige salte, fungerer som en beskyttende barriere. Alle kommer de i genanvendelige emballager, sådan at bæredygtigheden er til stede hele vejen i gennem.

Når du handler på www.naturalliving.dk, kan du forvente dine produkter leveret efter 1-3 dage, sådan at du lynhurtigt kan starte dit nye eventyr med en mere bæredygtig hverdag.