Stora Enso og Scandbio træpiller med gratis levering!

Jysk Biobrændsel

Jysk Biobrændsel tilbyder bl.a. træpiller fra Scandbio og Stora Enso – begge leverandører kan anbefales fuldt ud pga. en række egenskaber, vi kommer til at kigge nærmere på her. Få biobrændsel billigere online, og kom tryg og komfortabelt igennem den sidste del af vinteren.

Vælger du Scandbio træpiller, får du biobrændsel af højeste kvalitet

Scandbio træpiller er CO2-neutrale, og de forhandles langt billigere på jyskbiobrandsel.dk, der tilbyder flere varianter. Den danske webshop, der lægger stor vægt på kundeservice, tilbyder både Scandbio træpiller på 6 mm og 8 mm. Begge muligheder omfatter gratis levering! Du skal blot bestille for knap 900 kg. Selve prisen på Scandbio træpiller er også variabel. Knap 900 kg piller sælges til lavpris, men der er mulighed for yderligere besparelser. Bestil flere, og få stykprisen nedsat markant.

Scandbio træpiller vælges af mange pga. deres certificeringer, der vidner om et stort fokus på bæredygtighed og ansvarlighed. På jyskbiobrandsel.dk kan du læse mere om, hvad PEFC- og FSC-certificeringer betyder. Hos webshoppen finder du også yderligere informationer om fordelene ved netop træpiller fra Scandbio!

Stora Enso – stort udvalg hos jyskbiobrandsel.dk

En anden god mulighed er piller fra Stora Enso. Det er muligt at købe træpiller på paller fra Stora Enso online via www.jyskbiobrandsel.dk, hvor du ligeledes er i stand til at spare seriøse penge ved flerkøb. Kvaliteten understøttes af det faktum, at Stora Enso pillerne bliver renset for støv, og ansvarligheden ved det store arbejde, som leverandøren udfører for at sikre en bæredygtig skovdrift. Stora Enso er både det kvalitetsdygtige valg, men også det valg, som er bedst for samvittigheden. Hvorfor gå på kompromis med etik og pris?

Hos jyskbiobrandsel.dk bliver du ikke kun mødt af træpiller fra Stora Enso og Scandbio. Gå også på opdagelse blandt piller fra Heatlets, Ekman HP m.fl. Du er altid sikret høj kvalitet, og så er du også altid sikret en service i topklasse, når du handler gennem den danske forhandler.