Et nyt skilsmissesystem kræver advokat med speciale i samværssager

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Samværssager kan være svære for hele familien, og det er derfor en god ide at søge professionel hjælp. Samvaersadvokaten.dk er under Advokatfirmaet Strauss & Garlik, der netop ved alt om det nye skilsmissesystem. De kan hjælpe dig i forløbet om samvær, ved at tildele dig en advokat med speciale i sager om samvær.

Samvaersadvokaten.dk er stedet at lære om nyt skilsmissesystem

I 2019 kom der et nyt skilsmissesystem, så der nu er to instanser i stedet. Det er er Familieretshuset og Familieretten. Med det nye skilsmissesystem, er den sat op så de er opdelt i hvor lette sager er at komme igennem. De lettere sager bliver klaret i Familieretshuset, hvorimod sagerne der er noget mere komplekse, bliver klaret i Familieretten. I det nye skilsmissesystem, bliver der taget mere hånd om barnet, så de bliver skånet og støttet på bedste vis. Det er netop grundet børnene, at der er kommet et nyt skilsmissesystem. Det er selvfølgelig muligt at anke sagen, hvis I er utilfredse. Derefter går sagen så til Familieretten, og ankes der igen, går sagen til Landsretten. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe dig, så du får en bedre forståelse af det nye skilsmissesystem. Lær mere om det nye skilsmissesystem og hvordan deres advokater kan hjælpe dig hos samvaersadvokaten.dk.

Find en advokat med speciale i sager om samvær

Med skilsmisser og brud, kan der være behov for professionel hjælp, når det kommer til samvær med børnene. Netop her kan Advokatfirmaet Strauss & Garlik være behjælpelig. Hos dem finder du en advokat med speciale i sager om samvær. De har derfor en god forståelse af de ting, der foregår under sager om samvær. Da advokaten har speciale i sager om samvær, kan du også være sikker på at de tager barnet i fokus. De arbejder nemlig med en børnepsykolog, der giver bedre forståelse for hvordan barnet trives. En advokat med speciale i samvær sørger for at have dig i dialog, under hele forløbet, så du er sikker på at forstå det hele. De vil være der for dig, når det kommer til jargon du ikke forstår, og hvordan I skal forberede jer. Desuden vil din samværsadvokat være med dig uanset om det er i Familieretshuset eller i Familieretten. Deres mål er selvfølgelig at undgå Familieretten, hvis det er muligt, da det er lettere for jer og børnene. Du kan lære lang mere om en advokat med speciale i samvær, og hvordan de kan hjælpe dig på samvaersadvokaten.dk.

Undgå for meget stress og forvirring i skilsmissesager med advokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik der forstår processen.