Optimer jeres industriarbejde med arbejdsplatforme og løfteborde fra JEMA LIFT

JEMA LIFT

Der findes hos JEMA LIFT en masse gode muligheder, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Det brede produktsortiment byder bl.a. på arbejdsplatforme og løfteborde, som findes i en masse forskellige størrelser.

Arbejdsplatforme til erhverv

Hos JEMA LIFT findes et bredt udvalg af arbejdsplatforme, som kan bruges til forskellige erhverv. Alle arbejdsplatformene fra JEMA LIFT er fremstillet i egen danske fabrik, så man er sikret den bedste kvalitet. Arbejdsplatformene fås i forskellige størrelser, alt efter hvilke arbejdsformål man skal bruge den til. Arbejdsplatformene udføreres altid i vanlig JEMA-stabilitet, og efter hvordan kunden ønsker platformen skal virke. Arbejdsplatformene har en maksimal arbejdshøjde på alt fra 0,4 til mere end 14 meter. Inden aflevering af de forskellige produkter, bliver alt kvalitetstjekket og testet forinden, for at sikre at alt er som det skal være. Du kan derfor benytte den nye arbejdsplatform med det samme, uden bekymringer. Grundet den høje kvalitet, kan produkterne fra JEMA LIFT bruges i mange år på deres arbejdsplads, uden nogen særlig vedligeholdelse. Læs mere på www.jemalift.dk.

Løftebord i høj kvalitet

Der findes hos JEMA LIFT også et fornuftigt udvalg af løfteborde, som findes i den bedste kvalitet. Løftebordene som findes i sortimentet kan bruges til alle former for industri. Med et løftebord fra JEMA LIFT er man sikret en pålidelig, effektiv og langvarig løsning, hvor sikkerhed og funktionalitet er i top. Bag alle produkterne ligger 40 års erfaring, samt et dansk design og produktion, der sørger for at du som kunde, får et godt produkt. Uanset hvilken industri der arbejdes indenfor, kan et løftebord være en stor hjælp, grundet den mange funktioner. Et løftebord giver muligheden for at skåne medarbejdernes kroppe, ved at løfte de tunge genstande, gentagende gange. Ønskes mere viden om de mange forskellige muligheder, kan der læses yderligere på www.jemalift.dk.

Besøg JEMA LIFT allerede i dag, hvis din virksomhed er på udkig efter nye og produktive måder, at optimere jeres industriarbejde.