LaCrosse støvler og Zippo lightere – Prismatch

Effektlageret

Køb med prismatch på mærker som LaCrosse og Haglöfs. Leder du efter en ægte Zippo lighter? Så er Effektlageret også den perfekte webshop for dig. Denne hjemmeside byder på alt inden for jagt og fiskeri, men også et væld af friluftsartikler fra de bedste mærker, men til gode priser.

Effektlageret forhandler støvler fra LaCrosse i naturgummi

Det er lækkert med noget funktionelt fodtøj, og det er hvad, man får med LaCrosse. Køb fodtøj af en lækker kvalitet fra LaCrosse, der har udviklet sko og støvler siden 1897. Leder du efter en ekstra varm vinterstøvle? Så tag et kig på deres Ridgetop serie. Du finder også conditioner til gummi, som gør støvlerne ekstra lækre. Med LaCrosse gummistøvler i naturgummi har man noget helt specielt fodtøj, man kan have glæde af år efter år. Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs, og du ønsker komfortabelt og smidigt fodtøj, som holder, så er støvler fra LaCrosse perfekt til dig. Se gummistøvlerne via få klik på effektlageret.dk, der tilbyder prismatch.

Zippo lighter – Den mest anerkendte producent på verdensplan

Køb en ægte Zippo lighter hos Effektlageret, der sælger fra dette klassiske mærke, som er kendt på verdensplan. Man får nemlig den ultimative lighter, når man vælger Zippo, der er et amerikansk mærke. Mærket har faktisk fremstillet robuste lightere helt siden 1932. Du får rigtig meget for penge med Zippo. Det er naturligvis ikke gået stillet for sig gennem de mange år. Man finder stadig klassiske modeller, men hos Effektlageret kan du også købe nyere Zippo lightere i stilrene og farverige design. Se det flotte udvalg på www.effektlageret.dk, der naturligvis også tilbyder prismatch, når det kommer til denne amerikanske producent.

Leder du efter lækkert fodtøj i gummi, du kan have glæde af år efter år? Så vælg LaCrosse støvler, der sælges online på effektlageret.dk. Hos Effektlageret finder du også din nye Zippo lighter, uanset om du er til et klassisk eller moderne design. Se mere via denne brugervenlige hjemmeside med alt inden for fiskeri, friluftsliv og jagt.