Køb flydende håndsæbe og badesalt til dit badekar

Badeanstalten

Shop flydende håndsæbe af skøn kvalitet og med brug af naturlige ingredienser. Badeanstalten har udviklet nogle helt fantastiske sæbeprodukter, som du bør se. Køb også badesalt, ansigtscreme, salve og 70 % hånddesinfektion gel online.

Flydende håndsæbe fra Badeanstalten – Naturprodukter

Leder du efter flydende håndsæbe i naturlig kvalitet eller hånddesinfektion gel med 70 % koncentration? Opnå god hygiejne med lækre og naturlige produkter fra Badeanstalten, der er udviklet med respekt for gammeldags håndværk i sæbeindustrien. De stolte traditioner og den innovative tilgang til hele tiden at ny udvikle deres flydende håndsæber har medført unikke resultater. Deres hånddesinfektion gel på 70 % er også værd at bide mærke i. Med en alkoholkoncentration på 70 %, så dræber denne hånddesinfektion gel mange mikroorganismer. Fugtgivende glycerin er tilsat for at give en komfortabel oplevelse, når du spritter dine hænder af. Du kan vælge imellem forskellige typer flydende håndsæber f.eks. med hvid te eller aktivt kul. Når du køber flydende håndsæbe og desinfektions gel hos Badeanstalten, så er kvaliteten en selvfølge.

Shop badesalt med unikke aromaer

Oplevelsen i dit karbad bliver mange gange bedre ved at benytte badesalt. Badeanstalten har udviklet mange typer, og deres badesalte er en perfekt tilføjelse til personen, der ønsker lidt wellness i livet. Se de aroma-terapeutiske badesalte, der fås i flotte farver og med naturlige ingredienser, der kan være med til at løsne op, afstresse eller give dig selv et boost. Lige nu finder du fire unikke badesalte hos Badeanstalten, der kan være med til at højne din badoplevelse. Hvis du vil læse mere om disse luksus plejemidler, så er der information at hente på www.badeanstalten.dk.

Nogle gange skal der være plads til lidt ekstra forkælelse. Hvis du leder efter danske plejemidler til din krop og hår, så prøv at kigge på de naturlige linjer, som Badeanstalten står bag. Dette firma fra Aalborg kombinerer traditioner med moderne teknologi. De har udviklet badesalt, ansigtsscrub, flydende håndsæbe, desinfektions gel på 70 % og mange andre skønne plejemidler i høj kvalitet. Shop direkte fra forhandleren på badeanstalten.dk.