Onyx og Kindle til dig, der elsker at læse

eBookReader.dk

I dag er det ikke kun Kindle, som tager kronen. Selvom serien fra Amazon stadigvæk er en af de mest populære, så finder man også andre prominente readers på markedet. Der kan f.eks. nævnes Onyx. Begge brands samt PocketBook, Kobo og flere sælges hos eBookReader.dk.

E-bogslæsere fra Onyx (mange modeller) – eBookReader.dk

Onyx fremstiller e-bogslæsere i mange prisklasser, og hos eBookReader.dk har de valgt at lagerføre en lang række af dem. Derfor finder du både high-end modellen Onyx BOOX MAX Lumi, den prisstærke Onyx BOOX Poke 3 og alt det midtimellem. Du kan også købe et komplet pakketilbud, hvor du får beskyttelsesfilm, opladersæt, cover og e-bogslæser med i en samlet pakke. Det gør nemlig, at du kan spare en del penge. Hvis du ikke har sat dig ind i Onyx endnu, så kan det varmt anbefales at kigge på deres readers via www.ebookreader.dk.

Køb en Kindle uden reklamer til en konkurrencedygtig pris

Bestil en Kindle uden reklamer, og få mere læseglæde uden irriterende forstyrrelser. Reklamer er bare med til at hive en ud af en god bog. Derfor er det ikke så mærkeligt, at rigtig mange vælger at købe Kindle e-bogslæsere, der er frie for reklamer, på trods af man skal af med lidt ekstra. Det er en feature, der er værd at betale for, i hvert fald hos mange læseglade danskere. Amazon Kindle er kendt for den høje kvalitet af E-ink. De er også famøs for den gode baggrundsbelysning. Modeller som Kindle 10, Paperwhite 4 og Oasis kan købes. Du finder mange gode tilbud inkl. deres pakkeløsning, hvor man får Paperwhite 4, cover, opladersæt og beskyttelse til skærmen som en samlet løsning. Hvis du ikke ved, hvad du skal give dig til i denne sommer, eller du blot leder efter lidt nem underholdning i ny og næ, så er en Kindle e-bogslæser uden reklamer et rigtig fint køb.

Tag et nærmere kig på de omtalte e-bogslæsere hos eBookReader.dk. Der kan du læse omkring modellerne fra Onyx og Kindle i lidt flere detaljer og se de gode priser.