PS4 controllere og HDMI kabler – Alt til spillekonsoller hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk

Det er nemt at finde HDMI kabler hos Av-Cables.dk. Selvom de har et af landets største udvalg, så er hele sortimentet præsenteret overskueligt. Leder du efter et HDMI kabel til din spillekonsol? De bruges bl.a. til PlayStation 4, og det er en konsol fra Sony, de også fører et stort udvalg til. Her kigger vi også lidt på deres billige PS4 controllere. For at se det komplette udvalg af PlayStation tilbehør, så hop direkte ind på www.av-cables.dk.

Lav pris på et HDMI kabel inkl. ekstralange og vinklede modeller

Spar penge på HDMI fiber kabler og ekstralange løsninger, der kan nå hele vejen rundt. Har du brug for at skjule det? Så køb også en alu kabelskjuler på www.av-cables.dk. Det er ikke kun HDMI kabler, som sælges, men også adaptere til Scart, VGA og Mini DP. USB til HDMI convertere har de også gode priser på. Vælger du en tilfældig gade og rundspørger beboerne, så vil du med god chance opleve, at langt de fleste benytter HDMI kabler til det ene eller det andet formål. De har dog lidt forskellige anvendelser. De benyttes f.eks. imellem stationær computer og monitor eller imellem TV og DVD afspiller. På www.av-cables.dk finder du nemlig også de ekstra skarpe HDMI kabler til 4K og 8K signaloverførsel. Det er dem, du skal have fat i, hvis du kun ønsker den bedste billedkvalitet. De benyttes også til diverse spillekonsoller.

PlayStation 4 controllere og horipads i flotte design – Du kommer til at elske udvalget!

Gamere flokkes også til www.av-cables.dk, når det er tid til at opgradere. Det gælder, hvad end den gamle PlayStation 4 controller er gået i stykker, eller man blot har behov for lidt ekstra til vennerne. Køb en komfortabel controller til PS4 med prisgaranti. De sælger fede designs og flotte farver. Se f.eks. Gioteck Camo modellen med arktisk kamuflage. Horipad til PS4 forhandles også. Med et PlayStation 4 horipad kan du nemt game fra din sofa. Først skal du beslutte dig, om du vil have en trådløs eller kablet PS4 controller. Av-Cables.dk sælger nemlig begge typer PlayStation 4 controllere online, og selvfølgelig altid til fornuftige priser.