En dyksav eller værktøj til trædrejning? Køb det hos Dorch & Danola

Dorch & Danola

Dorch & Danola har et kæmpe udvalg af værktøj til al slags træarbejde. Læs bl.a. om værktøj til trædrejning samt om en smart dyksav her.

Prisstærkt katalog af drejejern og andet værktøj til trædrejning

Kan du lide at arbejde med træ og laver du kreative projekter derhjemme? Så er en trædrejebænk måske lige noget for dig. Trædrejning er en ældgammel teknik – over 5000 år gammel – som stadig den dag i dag fungerer fantastisk godt og giver nogle helt særlige resultater. Det er i princippet de samme værktøjer til trædrejning, som bruges i dag, og som blev brugt for tusindvis af år siden, udover at drejebænken er blevet elektrisk. Det betyder, at den kan køre emnet rundt ved høj fart, hvilket gør det enormt let at skabe smukke former i træet. Af værktøj til trædrejning skal man bare bruge en drejebænk og et drejejern for at komme i gang. Det er imidlertid godt at have forskellige drejejern, så man kan lave forskellige slags udformninger af sit emne. Dorch & Danola har et prisstærkt katalog af værktøj til trædrejning, hvor du kan finde lige det, du skal bruge.

Find en Mafell, Festool, Scheppach eller Ferax dyksav på www.dorchdanola.dk

Dorch & Danola har et stort udvalg af værktøj til enormt gode priser, og hvis du skal bruge professionelt værktøj, så kan du finde lige det, du skal bruge i sortimentet. De sælger værktøj fra mange forskellige mærker, og du kan både finde prisstærkt værktøj, som er perfekte til gør-det-selv-personen eller hobby-arbejderen, og du kan også finde værktøj i den lidt højere prisklasse, som er udviklet til at blive udsat for høj belastning hver eneste dag i forbindelse med professionelt arbejde. Skal du bruge en dyksav, så kan du finde forskellige gode modeller i forskellige prisklasser. Hvis du er professionel og gerne vil have det bedste af det bedste, så er Festool eller Mafell dyksaven måske lige noget for dig. Men hvis du har et mindre budget, og skal bruge en dyksav til værkstedet i garagen derhjemme, som du kun kommer til at bruge engang imellem, så er det måske en Ferax eller en Scheppach model, du skal have fat i. Læs meget mere på deres hjemmeside, dorchdanola.dk.