Hos Mette F finder du bl.a. Pico smykker og Daniel Silfen tasker i god kvalitet

Mette F

Bag den velassorterede modetøjsbutik, Mette F, finder Mette Frederiksen, som i 2013 fik opfyldt sin drøm om at åbne en butik, der forhandler modetøj, designersko og accessories til kvinder i alle aldre. Hos Mette F kan du derfor kun få markedets mest fantastiske mærker, som fx Pico smykker og Daniel Silfen, som du kan læse mere om nedenfor.

Pico smykker i flotte design

Pico smykker er et dansk mærke, der forener enkelthed og kvalitet i et feminint udtryk, som har vundet mange hjerter i hele landet. Alt fra øreringe og armbånde til hårspænder fås til lave priser og i høj kvalitet hos Mette F, som du enten kan besøge i den fysiske butik i Nykøbing Falster eller på webshoppen mettef.dk, hvor du også kan se det store udvalg af Pico smykker. Bag Pico smykker står smykkedesigner Anne-Marie Pico, som grundlagde sit fantastiske brand tilbage i 2004. Pico smykker er mestendels fremstillet i messing og forgyldt sølv, så du behøver ikke at frygte for nikkel. Det er dansk design, som du kender det: Smukt, moderigtigt og holdbart. Alle Pico smykker bliver fremstillet på deres værksted på Østerbro.

Tasker fra Daniel Silfen

Et andet dansk brand, som fås hos Mette F, er Daniel Silfen. Gode materialer, en super skarp æstetisk sans og fantastisk håndværk er kendetegnende for de flotte og moderigtige tasker, som Daniel Silfen er blevet så kendt for. Daniel Silfen blev grundlagt i 2013, og siden da har de ikke set sig tilbage. I dag kan du nemlig se tasker fra Daniel Silfen overalt i gadebilledet – uanset hvor i Danmark du befinder dig. Så køb din nye taske fra Daniel Silfen hos Mette F, hvor du i øvrigt også kan forvente både hurtig og billig levering. Bestiller du nu, modtager du efter få hverdage tasken med posten. Men hvis du absolut ikke kan vente, skal du endelig ikke tøve med at besøge den hyggelige butik i Nykøbing Falster allerede i dag.