Hos Phønix Tag Materialer forhandles bl.a. tagpap og grønne tage til lave priser

Phønix Tag Materialer

Trænger dit tag til en tætning, men du vil gerne prøve noget nyt? Så tag lige og kig ind forbi Phønix Tag Materialer, der er ekspert og professionel producent af bl.a. tagpap og grønne tage. På deres flotte hjemmeside, phonixtagmaterialer.dk, kan du bl.a. læse meget mere om, hvordan du kan få dit tag til at holde længere og være mere miljøvenligt.

Tagpap i høj kvalitet

Du finder næppe nogen, der ved mere end tagpap og som er større eksperter på området, end Phønix Tag Materialer. De har i mange år leveret kvalitets tagpap til utallige hjem, og ved hvordan man får det bedst mulige resultat, når man bruger tagpap som tagkonstruktion. Tagpap er ikke som mange tror lavet af pap, men det er derimod et specialudviklet og kompliceret fortætningsprodukt, der er sammensat af bl.a. polyesterfilt, bitumen, granuleret skifter og gummimaterialer, der giver tagpap dets fleksibilitet og samtidigt får det en bedre evne til at kunne modtage bevægelser fra underlaget. Tagpap er altså en totalt moderne tagløsning, der desuden har en levetid, der snildt kan konkurrere med andre typer tag. Der er heller ingen, som siger, at tagpap skal være sort, som man kender den, og hos Phønix Tag Materialer kan du også tagpap i bl.a. lys grå, teglrød, skovgrøn og hvid. Så tag lige at kig ind, hvis du overvejer at få monteret tagpap tag.

Grønne tage er en god miljøvenlig løsning

Hos Phønix Tag Materialer er de også store fortalere for og monterer af de smukke grønne tage. Grønne tage er en ny og unik tagkonstruktion, der er udviklet af Nature Impact i tæt samarbejde med alle de førende specialister indenfor tagdækning og afløbsteknik. Det smarte ved grønne tage, er at det kan reducere nedløbet fra tagoverfladen med helt op til 50%, og det er desuden billigere, at få installeret grønne tage, end at udbygge det eksisterende kloaksystem. Det kan dermed siges, at grønne tage ikke blot er enormt smukke og charmerende, de er faktisk også en løsning til en bedre håndtering af regnvand i områder, såsom byer, hvor der er udsigt til kraftige skybrud.  Grønne tage er dermed en fremtidig løsning, der både er økonomisk, men samtidigt også god for miljøet. Skulle du have spørgsmål angående installation af grønne tage, så tag og klik ind forbi Phønix Tag Materialers hjemmeside, hvor du kan læse meget mere.