Bliv hjulpet til en gladere arbejdsdag

Når du skal finde en tabt arbejdsglæde, er det svært at finde den alene. Det er måske endda umuligt. En af de måder, man kan finde frem til sin arbejdsglæde, er at finde sig en mentor, der kan få orden og give dig et overblik over alle de forskellige tanker og faktorer, der skal rykkes på for at optimere din arbejdsglæde. 

Det er næsten garanteret, at du ved professionel sparring får et bedre udbytte, end hvis du står med dine tanker og manglende arbejdsglæde helt alene. Derfor er det en god idé at se sig om efter en coach, der kan give dig et lærerigt mentorforløb med en masse brugbare værktøjer, du kan tage med dig i dit fremtidige arbejdsliv.

Lyt til de gode råd og arbejd med dig selv

Når man indgår i et mentorforløb, er det vigtigt at være åben og være parat til at arbejde med sig selv. I et mentorforløb hos www.johnharmsen.dk bruger John Harmsen forskellige teknikker og indgangsvinkler til at finde frem til, hvor skoen trykker. Han gør blandt andet brug af NLP-coaching, som er en måde også at analysere de ubevidste signaler, du sender. På den måde er han i stand til at stille de rigtigt svære spørgsmål, som måske ikke altid er lige nemme at svare på, men som ved hans hjælp og vejledning kan give svar, der er healende og leder til en bedre og større arbejdsglæde. Han tager udgangspunkt i dig som menneske fokuserer på, hvem du er som individ. Med blandt andet brug af positiv psykologi er du også sikker på, der er et smil på læben og en positiv indgangsvinkel til selv de svære øvelser, du bliver ledt igennem.

Bestem selv om du vil gå en tur eller sidde foran computeren

Hos John Harmsen kan du gennemgå et lærerigt mentorforløb på forskellig vis. Du kan vælge den mere gængse form, hvor I mødes i et roligt miljø uden forstyrrelser og kan koncentrere jer om nærværet og opgaven, der ligger foran jer. Det er en god mulighed, hvis man føler, at det er bedst at være til stede rent fysisk også.Du kan dog også gøre brug af to andre muligheder. Hvis du for eksempel foretrækker at være i bevægelse og få rystet lidt af nervøsiteten af dig, så er ‘Walk&Talk’ måske noget for dig. Her går du en tur og får talt dine problemer igennem, mens du bevæger dig. En tredje og sidste mulighed er at få professionel sparring online, så du ikke behøver at troppe op fysisk. Mulighederne er mange, men de er alle designet til at lede hen mod et arbejdsliv med glæde.