Køb mobile blandeanlæg hos CR Foderservice – blandt landets førende leverandører af foderanlæg

Fremstiller du foder på dit arbejde? Vil du gerne lette processen? Så bør du overveje at bruge mobile blandeanlæg fra CR Foderservice.

Med et mobilt blandeanlæg kan du optimere din foderfremstilling. Derfor er det mobile blandeanlæg også et kærkomment alternativ til dig, der ellers skal vælge mellem hjemmeblandeanlæg eller fabriksfoder.

Læs mere om de mange fordele ved et mobilt blandeanlæg lige her.

Hvad er et mobilt blandeanlæg?

Et mobilt blandeanlæg er en transportabel enhed designet til at blande foder til landbrugsvirksomheder. Det giver landmænd og avlere mulighed for at producere deres eget foder på gården ved at kombinere forskellige ingredienser i præcise mængder.

Mobile blandeanlæg er fleksible og kan nemt transporteres mellem forskellige ejendomme eller landbrugsområder. De er velegnede til forskellige former for produktioner, der ønsker at opnå kontrol over deres foderproduktion og reducere omkostninger ved at blande foder selv. Anlæggene kan producere både konventionelt og økologisk foder, og det kræver ikke store investeringer for den enkelte landmand.

Det betyder derfor også, at du – afhængig af dine nuværende produktionsforhold – kan spare en del penge ved at skifte til mobile blandeanlæg.

Om CR Foderservice

Bag CR Foderservice er Niels Frost Rasmussen. Niels Rasmussen har efter omhyggelig research introduceret det tyske koncept med mobile blandeanlæg i Danmark. I mere end 35 år har tyske landmænd nydt godt af denne effektive metode til foderproduktion – og nu er det Danmarks tur.

De mobile blandeanlæg er skabt til at imødekomme de behov, som er hos de forskellige landbrugssektorer. Produktet henvender sig til; kalveproducenter, mælkeproducenter, svineproducenter samt andre industrier, der har brug for et foderanlæg.
Hvis foderproduktion er en del af din daglige drift, er et mobilt blandeanlæg bestemt værd at overveje.

Derfor skal du vælge mobile blandeanlæg fra CR Foderservice

Hos CR Foderservice har de en stor viden om mobile blandeanlæg, og hvordan de kan optimere din foderproduktion. Denne viden kan du drage fordel af, når du vælger at bruge deres anlæg.

Virksomheden yder en landsdækkende service, hvilket betyder, at du kan bruge deres anlæg, uanset hvor du er bosat i landet. Skulle du have nogle spørgsmål om anlægget, og hvordan du kan drage fordel af det, er du altid velkommen til at kontakte det erfarne personale.

Tøv derfor ikke med at kontakte CR Foderservice allerede i dag, hvis du er klar til at spare penge på dine foderudgifter med et smart mobilt blandingsanlæg.