Belysning til hjemmet – lanterner, væglamper og stofledninger med fatning af Tine K Home

Tine K Home

Belysning skal være flot og passe til resten af indretningen i hjemmet. Tine K Home sælger lanterner, væglamper, stofledninger med fatning og andet inden for lamper og belysning. Designet er minimalt, boheme, botanisk og elegant. Tag selv et kig på www.tinekhome.com.

Find en hyggelig lanterne til haven

Find en lanterne eller flere, så aftenerne på terrassen eller i haven kan nydes i fulde drag. En lanterne er med til at give en afslappet og hyggelig stemning, der gør det attraktivt at fortsætte samtalen, selv efter tusmørket har meldt sin ankomst. Tine K Home sælger flere varianter i kategorien med lanterner. Se de håndlavede og stilfulde modeller på tinekhome.com. Hos dem har de valgt at skabe modeller i oxideret messing, hvilket både giver et elegant og råt look, som for mange er at foretrække. Andre af produkterne i kategorien er sølvbelagte, og Tine K Home stræber hele tiden efter løbende at opdatere deres udvalg af lanterner med nye og interessante modeller. Dette udvalg indeholder hyggelige, rustikke og stemningsfulde lanterner, ligesom du også kan klikke dig til moderne og trendy modeller. Når du handler hos denne designervirksomhed fra Danmark, får du en hurtig levering. Glæd dig til grillaftenen med nabokvarteret, venner og familie uden at skulle bekymre dig om at gå indenfor, når det bliver mørkere. Når man sidder i godt selskab, hvorfor så ikke tilbringe lidt ekstra tid i haven? Tine K Home sælger lanterner, der er flotte at se på og giver det hyggelige og stemningsfulde udtryk, som vi alle forbinder med sommeraftenerne. Virksomheden sælger både til private og erhverv, og du finder også belysning til indendørs brug.

Unikke væglamper via tinekhome.com

Hvis du også kigger efter belysning til brug indenfor, så er Tine K Home leveringsdygtige med en række kategorier. Det er også deres boheme og minimalistiske stil, der går igen her, hvis man altså kigger på kategorierne med belysning. En af disse er væglamper, hvor du kan vælge mellem et væld af typer. Det er muligt at finde væglamper i sort eller i messing, og du kan også købe en naturlig model i rattan, som er et materiale, Tine K Home ofte bruger. En design væglampe er med til at give lidt ekstra stemning, om end det er i stuen eller entréen. Lys er et vigtigt element for helhedsindtrykket i hjemmet, og det er lampens design naturligvis også. På tinekhome.com finder du væglamper til det moderne og trendy skandinaviske hjem eller det hus, der holder fast ved mere traditionelle rødder. Se udvalget af boheme væglamper, som naturligvis går godt i spænd med alt det andet boliginteriør, der også forhandles online hos leverandøren.

Prisstærke stofledninger med fatning til boligen

En anden kategori inden for belysning, du også finder på www.tinekhome.com, er deres stofledninger med fatning. Tine K Home er kendt for deres kurvelamper til loftet, der er en simpel løsning i et flot design. Tine K Home sælger altid en række stofledninger i denne kategori, men hvis du ikke har været inde på hjemmesiden for nylig, så er der god chance for, du finder noget nyt. Tine K Home opdaterer nemlig ofte udvalget med nye kollektioner både i forhold til stofledninger med fatning, men også de mange andre kategorier på hjemmesiden. Uanset om du leder efter inspiration til at udsmykke et helt hotel, eller du blot kigger efter en enkel lampe til det private hjem, så prøv at besøge kategorien her, hvis du ønsker en simpel og prisstærk løsning, hvor designet stadig er i fokus.

Tine K Home er kendt for designerbelysning, som virksomheden har inddelt i flere kategorier. Det betyder, du kan klikke dig frem til alt fra stofledninger med fatning til væglamper eller lanterner til haven. Der, sagt med andre ord, sælges alt fra indendørs lamper til udendørs belysning, og designet og principperne, som man også kender fra det andet boliginteriør på tinekhome.com, går også igen for disse produkter – boheme, minimalisme, botanik og elegance.