Oplev et af de mange spil herunder tegn og gæt samt det brede udvalg af dukker hos Legebyen.dk

legebyen

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige spil og forskellige slags legetøj til gode priser. Læs mere om tegn og gæt og om udvalget af dukker her.

Spillet tegn og gæt

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags spil til børn og voksne. Der er bl.a. brætspil, havespil, sociale spil og vidensspil i butikken, som du kan bestille hjem online med hurtig levering. Om aftenen i weekenden er der, hvor familien eller kollektivet finder brætspillet frem og spiller sammen til stor morskab for alle de deltagende. En klassiker inden for sociale spil er tegn og gæt. Tegn og gæt går ud på, at spillerne på hvert hold skal gætte, hvad deres holdkammerater tegner. Det kan både være navneord, men også tillægsord og udtryk, ordspil og fænomener. Der er tid på, så derfor skal man skynde sig, så man skal både tegne og gætte. Tegn og gæt er super sjovt, og hvis man kan læse, kan man også være med. Der er garanteret et godt grin og masser af spænding og forkerte gæt. Du kan læse mere om det sjove familiespil på hjemmesiden www.legebyen.dk, hvor du kan finde mange forskellige sjove spil, som hele familien kan være med til.

Bredt udvalg af dukker

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af legetøj til alle børn i alle forskellige aldre og med alle forskellige køn. Der er bl.a. et bredt udvalg af dukker, fra bl.a. Rubens, Barbie, Groovy Girls og SmartGurlz Siggy. Det er nogle vidt forskellige mærker, som laver menneskedukker på vidt forskellige måder. Der er både stofdukker, plastikdukker, babydukker i 1:1 størrelse samt teenagedukker med overproportionerede ben og hvepsetalje. Leg med dukker kan styrke børns sociale kompetencer og både drenge og piger synes ofte det er sjovt at have deres eget dukkebarn, som de kan pleje, made og give opmærksomhed som en rigtig baby. Der er mange forskellige slags dukker, samt dukketøj, dukkevogne og tilbehør i sortimentet. Uanset hvad du leder efter, vil du helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til dine børn i butikken. Der er et vidt forskelligt udvalg af forskellige sjove og spændende modeller, som dine børn kan more sig med.