Her finder du bl.a. en Dantoy scooter og HINT Rød

Legebyen.dk

Legebyen.dk er en virksomhed, som sælger stort set alle tænkelige former for legetøj, alt lige fra brætspil og magnetlegetøj til børnebøger og dukker. Uanset om du leder efter en Dantoy scooter til din lille guldklump, eller om du er på udkig efter brætspillet HINT rød til hele familien, kan du finde det i deres store produktsortiment. Besøg www.legebyen.dk og gå på opdagelse i en verden af sjov og spas.

Dantoy scooter i fedt design

Elsker dit barn fart over feltet, vil det være et oplagt valg at købe en Dantoy scooter hos Legebyen.dk. De fleste af os kender den ikoniske Dantoy scooter i røde, blå og gule farver med de larmende plastikhjul fra vores egen barndom. I dag finder man en masse nye modeller af den klassiske scooter. Drømmer dit barn for eksempel om en lyserød prinsessescooter eller en sej politiscooter, har forhandleren sørget for, at den drøm kan blive til virkelighed. Derudover findes den klassiske Dantoy scooter nu også med bløde gummihjul, som mindsker støjen, når dit barn fræser rundt i stuen eller på køkkengulvet. Så kunne du tænke dig at overraske dit barn med en Dantoy scooter, kan du købe den lige her www.legebyen.dk.

HINT Rød er et super hyggeligt brætspil

Et hyggeligt brætspil med familien falder i de flestes smag. Hos Legebyen.dk fører de et stort udvalg af forskellige brætspil til hele familien, heriblandt HINT Rød. Det er en søster til det originale HINT, hvor dine holdkammerater skal forsøge at gætte, hvad du prøver at fortælle dem. I HINT Rød er der tilføjet to nye discipliner, som lægger op til en masse sjov. HINT Rød henvender sig især til ældre børn samt til voksne, og det byder på over 600 forskellige sjove udfordringer, som sikrer mange timers underholdning. Så trænger familien til et nyt brætspil, bør I helt sikkert kigge nærmere på HINT Rød, som kan købes til en god pris lige her www.legebyen.dk.