Fyr op med billigt energikoks eller German Pellets træpiller i god kvalitet

Pillemadsen

Kunne du tænke dig billig brænde, er Pillemadsen forhandleren for dig. Hos den prisvenlige webshop finder du blandt andet German Pellets træpiller til stærke priser, samt energikoks der er kendt for en utrolig høj brændværdi. Tag et kig på deres store udvalg og gør en god handel.

Billigt energikoks

Få brændingsløsninger er så effektive som energikoks, og hos Pillemadsen kan du naturligvis få det til en rigtig god pris. Energikoks er et petroleumsprodukt og et biprodukt af olieproduktion, og har derfor en imponerende brændværdi. Energikoks er desuden meget billigt, så leder du efter en budgetvenlig afbrændingskilde, er dette en oplagt løsning. Derudover har energikoks en meget lav askeprocent, ofte under 1%, hvilket betyder minimalt behov for rengøring for dig. Dette er bare nogle af fordelene ved det energieffektive og billige brændingsprodukt. Lyder det som noget du kan bruge og vil du høre mere om produktet, er deres webshop bestemt et besøg værd. Her har du også mulighed for at kontakte deres kundeservice, der naturligvis altid er klar med tips, gode råd og svar.

German Pellets træpiller

Vil du ikke gå på kompromis med kvalitet når det kommer til biobrændstof, er German Pellets træpiller løsningen for dig. German Pellets er Europas største producent af træpiller, og det er der flere gode grunde til. Den høje brændværdi og de konkurrencedygtige priser er med til at gøre German Pellets træpiller til noget ganske særligt, og er særligt velegnede til blandt andet mindre stokerfyr og brændeovne. Derudover er smuldindholdet minimalt, hvilket gør dem nemme at arbejde med. German Pellets træpiller har været med til at høre mærket certificeret efter A1 og DINplus, og hos Pillemadsen tilbyder de både varianter på 6 mm og 8 mm. Læs mere om German Pellets træpiller hos den populære webshop, eller kontakt deres kundeservice hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder.