Sorte højbede og modeller i cortenstål på www-thy-metal.dk

Thy-metal

Thy-metal er en virksomhed, der producerer og sælger produkter til haven.

Det blev startet med idéen om at producere produkter til haven af høj kvalitet, som tåler det danske vejr. Produkterne er fremstillet i stål, der gør, at de kan holde den flotte overflade under mange slags forhold.

På webshoppen thy-metal.dk tilbydes et stort udvalg af produkter af høj kvalitet til haven, det inkluderer bl.a. et sort højbed og højbede i cortenstål. Et højbed er et vidt begreb, da et højbed ikke behøver at være specielt højt. Det betegnes som et højbed, når bedet er hævet over et normalt niveau.

Sorte højbede giver et unikt look

Virksomheden med adresse i Thy har specialiseret sig inden for fremstilling af produkter til brug i haven. Højbede er et af deres nyeste produkter, hvor mange vælger et sort højbed.

Et sort højbed har mange anvendelsesmuligheder, da det kan bruges til dine blomster, træer, stauder m.m. Derudover fås det i forskellige højder og modeller, hvilket gør, at det altid er muligt at få sammensat et højbed, der passer perfekt til din have.

Der tilbydes over 150 forskellige løsninger samt muligheden for at få nogle specifikke, som deres tekniske tegnere fremstiller til dig.

Højbede i cortenstål er et trendy valg

Alle deres produkter er fremstillet i stål, da det er et kraftigt og robust materiale. Det er blevet meget moderne at benytte sig af cortenstål, derudover har det en rigtig god holdbarhed.

Højbede i cortenstål har en flot rusten overflade, som man tidligere har forsøgt at undgå. Som kombination til det øgede fokus på genbrug og patina, så er det rustne udseende blevet moderne.

Med højbede i cortenstål er du sikret et solidt produkt til haven, der kan bruges til din køkkenhave, terrasse, traditionelt i rækker, eller hvad end du ønsker. Et højbed i stål kan fås i lige den version, som du har drømt om. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Påwebshoppen ses et stort udvalg af flotte produkter til haven såsom et sort højbed og højbede i cortenstål. Begge produkter er flot designet og meget anvendelige til at holde orden i dine blomster og planter m.m. Når du køber på webshoppen, er du sikret hurtig levering og rentefri finansiering.