Hammer Hansen A/S gør det nemt at shoppe printerpapir og andre kontorartikler ét sted

Hammer Hansen A/S

Det er egentlig ikke så overraskende, at mange danske virksomheder vælger at handle hos Hammer Hansen A/S, når hylderne på kontoret skal fyldes op. De forhandler nemlig et bredt udvalg inden for både printerpapir samt en lang række andre typer kontorartikler. Der får man desuden også god kundeservice, og så er priserne, uanset hvilken kategori man besøger, holdt på et fair og kundevenligt niveau. Læs mere om butikken og deres udvalg herunder.

Foto- og printerpapir i flere tykkelser

Når der skal købes kontorartikler til arbejdspladser rundt omkring i landet, er der langt fra noget særtilfælde, at mange klarer det hos Hammer Hansen A/S. Hele deres imponerende sortiment forhandles nemlig til fair priser, hvilket deres udvalg af printerpapir er et glimrende eksempel på. Der finder man papir i flere tykkelser og til flere forskellige formål, heriblandt både almindeligt print, fotoprint og meget mere. Kategorien er inddelt i forskellige underkategorier for at gøre det nemt for besøgende at finde frem til det, de skal bruge, i udvalget af Avery og Brother fotopapir, farvet A4-kopipapir, almindeligt printer- og kopipapir samt 4CC/COLOTECH. Med så godt et udvalg af printerpapir at vælge imellem går man derfor sjældent forgæves, når man vælger at købe sine kontorforsyninger hos denne forhandler.

Se hele udvalget af kontorartikler på hammerhansen.dk/da

En anden fordel ved at købe printerpapir og andre typer kontorartikler på www.hammerhansen.dk/da er, at man altid har mulighed for at få hjælp af kundeservice, hvis man er i tvivl om et eller andet. Forhandleren har god erfaring i branchen og bruger gerne tid på at hjælpe dig med at finde de produkter, der imødekommer lige præcis dine behov. Det øger chancerne for, at man får købt de rigtige kontorartikler, og samtidig er det også med til at gøre det til en god oplevelse at handle hos dem.