Hos Den Gamle Brugs finder du blandt andet brænde solgt i Holbæk eller Sjælland samt 6 mm træpiller

Den Gamle Brugs

Har du brændeovn derhjemme eller fyr, men har du endnu ikke helt fundet det rigtige sted at købe brænde på Sjælland, f.eks. brænde i Holbæk, så er Den Gamle Brugs næsten med sikkerhed butikken du har ledt efter. Her forhandler man nemlig alt lige fra 6 mm træpiller til brændestave og brændeklodser, og har næsten med sikkerhed også en god deal på den type brænde som du har brug for klar til dig. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere om forhandler og produkter.

Brænde til Holbæk eller resten af Sjælland

Har du brug for at købe brænde i Holbæk, området omkring Holbæk eller på resten af Sjælland, er www.dgb-brænde.dk det helt rigtige sted at besøge. Forhandleren har nemlig lige nu hvad der uden tvivl må områdets bedste og mest velassorterede udvalg inden for brænde i Holbæk, og mon ikke de også har den type som du har brug for? Fakta er i hvert fald, at man lige nu både har ovntørt brænde, 6 mm træpiller, løst brænde og flere andre gode typer brænde til salg, til priser hvor alle kan være med.

6 mm træpiller med kvaliteten i fokus

Én af de typer brænde i Holbæk og omegn du kan købe hos Den Gamle Brugs er 6 mm træpiller. Præcist lige som det gælder generelt for deres katalog, vil 6 mm træpiller du køber hos dem altid være et godt kvalitetsprodukt, med en ekstra god brændværdi, og med minimalt indhold af uønskede affaldsstoffer. Generelt kan man med rette sige at butikken henvender sig til den kvalitetsbevidste kunde, hvilket kataloget med 6 mm træpiller bestemt vidner om.

Har du spørgsmål vedrørende brænde i Holbæk og resten af Sjælland, f.eks. hvorvidt du bør vælge 6 mm træpiller eller en anden type brænde, så kan kundeservice hos forhandleren helt sikkert hjælpe dig.