Billige German Pellets og Task træpiller ved afhentning i Tyskland

Lakoda

Lakoda tilbyder billige træpiller fra Tyskland. Klik ind forbi lakoda.dk, og få den bedste kvalitet og service. Der tilbydes brands som Task og German Pellets.

German Pellets træpiller på 6 mm samt 8 mm hos Lakoda

Hos Lakoda finder du kun den bedste kvalitet, og det betyder, at du naturligvis kan bestille German Pellets træpiller fra sortimentet af. Denne solide, tyske producent bliver benyttet af mange danskere. Når du kigger på kategorien med German Pellets træpiller, kan du både se en dansk og tysk pris. Den tyske er langt lavere, men kræver, at du selv henter varerne syd for grænsen. Lakoda tilbyder både German Pellets som 6 mm eller 8 mm i sække på 15 kg. Der er gode grunde til at vælge dette brand. Når man har med German Pellets at gøre, får man en god træpille, hvor der ikke dannes slagger, og man får en høj brændværdi. Dette kombineret med en lav fugtighed og en markant lavere grad af savsmuld, gør mærket til et fremragende valg blandt danskere, der leder efter kvalitet. Bestil 6 mm eller 8 mm i sække allerede i dag på www.lakoda.dk.

Task brændsel – god service på lakoda.dk

Du kan også klikke dig til Task træpiller, der ligeledes forhandles online hos Lakoda. Disse fås også til en dansk pris eller en anden pris, hvis du henter dem i Tyskland. Kvaliteten har altid været den røde tråd hos Task, og dette brand producerer også træpiller i 6 mm og 8 mm. Der er tale om seriøst brændsel, som lever op til den bedste klasse (ENplus A1). Også her får du lavt askeindhold og fugtighed. Køb fra Task hos Lakoda, og spar penge på poser med brændsel. Task træpiller er kendt som førende brændsel på markedet.

Lakoda sælger træpiller til tyske priser, hvis du henter over grænsen. Køb fx fra German Pellets og Task, som beskrevet her i artiklen, men også andre anerkendte leverandører – Barlinek, Fabrich, Lava med flere.