Carinthia og Leatherman udstyr tilbydes hos 417.dk

417.dk

Hos 417.dk er der et bredt udvalg inden for Carinthia, som er et mærke fra Østrig – en sand specialist i militærudstyr og beklædning. Køb også fra Leatherman til gode priser online. Klik forbi deres brugervenlige hjemmeside på www.417.dk.

Stort Carinthia udvalg online på www.417.dk

417.dk tilbyder Carinthia militærtøj og udstyr i høj kvalitet. Dette østrigske kvalitetsbrand har længe sat standarden på markedet. Derfor har 417.dk også valgt at forhandle et omfattende produktudvalg fra Carinthia, der bl.a. indeholder soveposer, bivyer, bukser og jakker. Det er produkter, der sikrer varme samtidig med åndbarhed. Det, som gør Carinthia militærgrej og tøj til noget specielt, er, hvordan det er udviklet. Det har været en proces, hvor adskillige aktører fra mange felter er kommet ind over tegnebrættet. Derfor kommer det med nogle unikke features, som gør det mere modstandsdygtigt end så meget andet på markedet. Hvis du vil have sand kvalitet fra Østrig, når det kommer til militært udstyr, så besøg www.417.dk, og køb fra Carinthia.

Køb multitools fra Leatherman med prisgaranti

Leatherman er et andet stærkt brand, der ligeledes føres hos 417.dk. Her er det multitools, det handler om. På www.417.dk har de købt stort ind af Leatherman multitools, så du kan være beredt til enhver situation i det fri. Når det handler om overlevelse, kommer man til at værdsætte ens investering i et multitool fra Leatherman. De forskellige værktøjssæt, knive og diverse multitools er udviklet i Portland, USA og er ensbetydende med amerikansk kvalitet. Det bruges inden for sejlads, cykling, jagt og mange andre aktiviteter under åben himmel. Se det brede udvalg i Leatherman knive og multitools online, hvor du får prisgaranti.

Er du interesseret i det bedste militære udstyr på markedet? Så køb fra Carinthia, 5.11 og de andre anerkendte brands, du finder på www.417.dk. Denne hjemmeside byder også på Leatherman multitools, Jetboil stormkøkkener, Zippo lightere og meget andet, så du kan overleve og have det bekvemt i vildmarken. Læs mere online, og køb til gode priser.