SAP konsulent – SMART Photo Server til SuccessFactors rådgivning

2BM

Er man ejer af en virksomhed og har man brug for hjælp til at håndtere følsomme data på en nem og god måde med SAP? Så er 2BM det helt rette sted at kontakte. Her er der mulighed for at få god rådgivning fra en SAP konsulent og der tilbydes også SMART Photo Server til SuccessFactors. Læs mere herunder eller tag et kig på deres hjemmeside på www.2bm.dk.

SAP konsulent til din rådighed

Det er ikke altid nemt at finde rundt i sine SAP-systemer, og det kan bestemt også være en udfordring at finde ud af, om man får det optimale ud af dem. Er dette noget, du kunne tænke dig hjælp og rådgivning til, er 2BM det helt rette sted for dig. Her kan du komme i kontakt med en SAP konsulent, der med sikkerhed kan hjælpe dig godt på vej og finde en god SAP-løsning for dig. Derudover kan du være sikker på at få værdi for pengene, da SAP konsulenterne hos 2BM er uddannet i, at tænke innovativt og løse de givne problemstillinger, der kunne være i virksomhedens systemer. Besøg hjemmesiden på www.2bm.dk, hvor du kan få god viden og hjælp af en kyndig SAP konsulent.

SMART Photo Server til SuccessFactors – Lær mere på www.2bm.dk

Ønsker du at spare tid, styrke samarbejdet og forøge koordineringen i din virksomhed? Måske er du indehaver af en stor virksomhed med mange medarbejdere, hvor det til tider kan være svært at huske de forskellige ansigter. Hos 2BM tilbydes SMART Photo Server til SuccessFactors, som kan være den helt rette løsning for dig, der vil oprette en god samarbejdskultur. Med SMART Photo Server uploades der automatisk de nyeste medarbejderbilleder til SuccessFactors systemet. Dette giver dig og din virksomhed mulighed for nemmere at genkende de forskellige medarbejdere og dermed hurtigere finde den person, du har brug for at tale med. Kunne dette være en ide for dig og din virksomhed, kan du finde SMART Photo Server til SuccessFactors på www.2bm.dk.