Unik bestyrelsesplatform for bestyrelsesmedlemmer i det offentlige og private

BOARD OFFICE™

BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesplatform for bestyrelsesmedlemmer i både det offentlige og private. Er du bestyrelsesmedlem eller vil du gerne være det, så læs med her.

Gør dig synlig for andre bestyrelsesmedlemmer

BOARD OFFICE™ er Danmarks største bestyrelsesplatform for professionelle og deltids- bestyrelsesmedlemmer og her kan du møde andre, der er i samme branche som dig, som du kan skabe dig et netværk omkring. Platformen tilbyder også attraktiv og eksklusiv bestyrelsesundervisning, som kan gøre dig klogere, uanset hvilket niveau, du er på i forvejen. Der er mange forskellige slags undervisningsprogrammer, både for det offentlige og det private bestyrelsesmedlem, og uanset på hvilket niveau. Portalen giver også adgang til forskellige værktøjer, som kan være uundværlige i det daglige bestyrelsesarbejde. Der er bl.a. en professionel mappestruktur, som gør det langt lettere at have et overblik over de forskellige papirer og dokumenter. Det er desuden et sted, hvor du kan gøre dig synlig og blive set af andre medlemmer af vigtige bestyrelser, og på den måde skabe dig et vigtigt netværk. Find mere information på hjemmesiden, hvor du kan læse mere om de forskellige fordele.

Unik bestyrelsesplatform

Som bestyrelsesplatform er BOARD OFFICE™ ret unik, fordi den samler så mange af de bedste i landet; det er klart det foretrukne mødested for de bedste i Danmark, og at være en del af dette netværk kan virkelig booste din bestyrelseskarriere. Bestyrelsesplatformen giver mange forskellige fordele, og forskellige værktøjer, som kan bruges i det daglige arbejde. Bl.a. den professionelle mappestruktur og andre gode værktøjer er super vigtige og vil helt sikkert være noget, som du kan bruge, hvis du arbejder som bestyrelsesmedlem. Denne bestyrelsesplatform er eksklusivt anbefalet af Danske Advokater og bliver benyttet af topprofessionelle folk, der sidder i store og vigtige bestyrelser i Danmark og som helt sikkert vil kunne hjælpe dig frem i din bestyrelseskarriere, hvis du gør dig synlig på portalen. Find det du skal bruge, og læs meget mere på board-office.dk, hvor du kan finde al den information, du skal bruge samt downloade den gratis demo.