Gør din hverdag smartere med LIFX WiFi LED pærer og Orbit trackere

Smart.dk

Skal nye, tekniske og innovative produkter være med til at gøre din hverdag både smartere og mere spændende? Hos www.smart.dk finder du produkter, der tager problemløsning til et helt nyt niveau. Find bl.a. de fantastiske LIFX WiFi LED pærer, hvis belysning du selv bestemmer – eller slip for nogensinde at miste dine ting igen med trackere fra Orbit.

Smart LIFX WiFi LED pære

Vi ved alle, at belysningen i et rum har stor betydning for både stemning og atmosfære. Det kan du nu helt selv styre med en eller flere af de smarte LIFX Wifi LED pærer fra Smart.dk. En LIFX Wifi LED pære kan nemlig styres via din smartphone eller tablet vha. dit hjems wifi. Unikt ved LIFX Wifi LED pærerne er, at de kan lyse i hele 16 millioner forskellige farver – så hvad end du skal bruge en specifik farve lys til temafesten eller vil have et varmere eller koldere skær i dine lamper, så er det let som ingenting at styre. På den måde bliver dit hjem hurtigt unikt, og du kan bruge lyset fra din LIFX Wifi LED pære med selve boligindretningen.

Trackere fra Orbit

Har du nogle gange svært ved at finde dine briller, nøgler og pung m.m.? Det problem kan vi alle genkende, og man ville ønske, at der var en smart løsning. Det er der nu! Med de geniale trackere fra Orbit, kan du nu let finde de ting, du kommer til at smide fra dig. Orbits trackere kan påsættes stort set alt – de skal blot klistres på genstanden, og så vil Orbit trackeren tilsende data til din smartphone om, hvor genstanden befinder sig. Orbits produkter er særdeles veludviklede, og du finder trackerne i forskellige farver, så de nemt går i ét med de genstande, du påsætter dem på. Gør hverdagen lidt nemmere med Orbit.

Hverdagen bliver nemmere, smartere og mere moderne med diverse produkter fra Smart.dk. Gå på udkig i det store, flotte sortiment og find løsningen på det problem, der fylder i din hverdag.