Udlejning af pladevibrator og udlejning af minigraver

EC Maskinudlejning

Når du skal planere, inden du skal lægge fliser, er det godt, at du kan bestille udlejning af pladevibrator til erhverv og private. Det er også en fordel, at der er udlejning af minigraver, for den kan både grave ud til flisebelægningen og lægge fliser. En pladevibrator giver et flot resultat, og en minigraver er et meget alsidigt redskab. EC Maskinudlejning har konkurrencedygtige priser og høj kundetilfredshed. Når du bestiller udlejning af maskiner og tilbehør inden kl. 15.00, kan du ofte få din maskine leveret samme dag mellem kl. 16.00 og 20.00 eller næste morgen.

Få en plan overflade med en pladevibrator fra EC Maskinudlejning

Udlejning af pladevibrator til erhverv og private fra EC Maskinudlejning, gør det langt lettere for dig, når der skal lægges fliser. Når du skal lægge fliser på en erhvervsgrund eller som privatperson er det vigtigt, at du først har lavet en plan overflade, og det kan du gøre ved at leje en pladevibrator. Den virker ved hjælp af dens vægt og vibrerende plader. Korrekt underlag til fliser består af bundsikring samt stabil- og afretningsgrus, og en pladevibrator gør det hele plant. Når fliserne er lagt, skal de også have en tur med vibratoren, så de sætter sig i gruset. På ec-maskinudlejning.dk hjælper de dig gerne med at vælge den rigtige størrelse. Når du lejer en pladevibrator, får du en plan overflade og et professionelt resultat til meget konkurrencedygtige priser. Har du haft for travlt, så du ikke har nået at bestille udlejning af pladevibratoren rettidigt, så fortvivl ikke. Hvis du bestiller den inden kl. 15.00, kan de ofte levere mellem kl. 16.00 og 20.00 samme dag eller næste morgen, så du kan udføre opgaven. Husk, at du skal bruge minigraveren med tilbehør i kombination med pladevibratoren.

En minigraver hjælper dig med udgravning og lægning af fliser

Som entreprenør ved du, hvad en minigraver kan, men er du privatperson og lejer en minigraver, vil du blive overrasket over, hvor nyttig den er. Når du skal grave det område ud, hvor du vil have lagt fliser, skal du bruge en minigraver. Ved udlejning af minigraver skal du vælge den i den rigtige størrelse, og som tilbehør skal du vælge den skovl, der passer til arealet. Minigraveren hjælper dig også, når du skal have læsset bundsikring, stabil- og afretningsgrus på. Brug pladevibratoren mellem hvert lag. Så bliver det flot, og du får høj kundetilfredshed. Nu kan du montere andet tilbehør på minigraveren, og så kan du også bruge den til at lægge fliserne med. Hvad sparer det dig ikke i tid og dårlig ryg? Derefter er det tid til at benytte pladevibratoren igen. Husk ved udlejning af minigraver og pladevibrator at bestille på ec-maskinudlejning.dk før kl. 15.00, så du kan komme i gang.