GroomUs forhandler hundebadekar og bord til at trimme hunde på

GroomUs

Det er vigtigt at du har det rette udstyr, hvis du ejer en hundesalon, kennel, pensionat eller bare er hundeejer. Hos GroomUs ved de hvor vigtigt det er, at du har de rette produkter, når du skal groome hunden, og derfor forhandler de også hundebadekar og bord til at trimme hunde på iblandt meget andet til pelspleje.

Vask hunden ordentligt i hundebadekar

Når du leder efter hundebadekar, kan du roligt tage kontakt til GroomUs, der har alt du skal bruge. Foruden deres fantastiske produkter, er du også sikret fremragende kundeservice og fuld forståelse af dine ønsker og behov. Du kan derfor være sikker på, at de vil finde et hundebadekar til dig, der matcher din salon, hjem, kennel eller andet. Uanset hvor du er henne, er det nemlig vigtigt, at du har et hundebadekar, der giver dig og hunden den bedste oplevelse. Derfor er det også muligt at vælge hundebadekar, der har runde kanter, så I ikke kommer til skade på skarpe kanter. Derudover er der også elektriske badekar, der kan hæves og sænkes som det passer dig. Det kan være praktisk for hunden, når den skal op i badekarret, men også for dig, så du får den rette arbejdsstilling. Tag ind forbi groomus.dk, hvis du har brug for hundebadekar.

Køb det rette bord til at trimme hunde på

Efter hunden er vasket, så skal den selvfølgelig tørres og trimmes, det kan være en rigtig god ide, at du finder et bord til at trimme hunde på. GroomUs har borde i forskellige størrelser, så du kan finde den, der bedst passer til dig. Der vil nemlig være forskel på, om du vælger et bord til at trimme hunde på i en stor eller lille størrelse. Det har alt sammen noget at gøre med, hvad der passer bedst i forhold til de hunde, du skal trimme. Er det små hunde så skal den ikke være lige så stor, som hvis du skal trimme en schæfer, samojede eller andre store hunderacer. Alt efter hvor stor din salon er, kan det også være en fordel at du har mere end ét trimmebord. Så er du altid sikker på at, der er plads til hunde i alle størrelser. Du kan vælge elektriske trimmeborde, der let og enkelt kan hæves og sænkes. Det er igen praktisk for både hund og menneske. Mangler du et bord til at trimme hunde på, så find det hos groomus.dk.

Med deres ekspertviden indenfor hundegrooming har GroomUs de rette værktøjer til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.