SeniorSalg.dk forhandler et stort udvalg af stokke og fodtøj til ældre fra kvalitetsmærker som Green Comfort

SeniorSalg.dk

SeniorSalg.dk sælger bl.a. fodtøj til ældre, samt stokke og andre hjælpemidler. Læs mere her om bl.a. udvalget af Green Comfort.

Green Comfort fodtøj kombinerer høj komfort med flot design

Hos SeniorSalg.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige gode sko og fodtøj til seniorer. De fører bl.a. et stort udvalg af Green Comfort, som med deres EnergySole yder enormt høj komfort for ømme og ældre fødder. Denne meget stødabsorberende sål aktiverer alle muskler i fødderne – både de store og de små – hvilket øger blodomløbet og forhindrer træthed. De er super gode at gå i, og du vil opleve at kunne gå længere, end du før har kunnet. Green Comfort laver mange forskellige slags sko, både til kvinder og mænd, og de har alt fra hjemmesko og sandaler til vinterstøvler og vandresko. På siden finder du de bedste priser på fodtøj til ældre, og i det store udvalg af Green Comfort vil du helt sikkert kunne finde et par, der passer til dine fødder. Læs meget mere på siden om de mange forskellige smukke herre- og damesko til gode priser.

Stokke i høj kvalitet – Se det store udvalg på seniorsalg.dk

SeniorSalg.dk sælger hjælpemidler og fodtøj til ældre. De har et kæmpe udvalg af bl.a. sko, sandaler, støvler, rollatorer, gangstativer og stokke til gode priser. En stok er et glimrende hjælpemiddel, som giver god støtte i hverdagen, og som også aktiverer kroppens muskler, således at man får brugt sin overkrop, når man går. De fører et stort udvalg af gangstokke, bl.a. modeller, der kan foldes sammen og let foldes ud, så de ingenting fylder og kan passe ned i håndtasken. Sådan en kan være en god støtte, når man skal gå ture, da man får lidt ekstra balance og desuden kan støtte sig til den, hvis man trænger til et hvil i benene. Der er mange forskellige modeller, og de er designet til seniorer, så de vejer ingenting og passer til enhver lejlighed. Se hele udvalget af stokke på siden og kontakt butikken, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rette model.