Kigger du efter sort stenmel eller granitskærver?

E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S har et stort udvalg af granitskærver, grus, sand og meget mere. Læs bl.a. om deres udvalg af sort stenmel her.

Sort stenmel fra førende firma i Sønderjylland

Hvis du skal bruge en levering af sten, grus, sand eller granitskærver, så vil E. Krag Råstoffer A/S kunne hjælpe dig. Det danske firma har over 65 års erfaring og er en familieejet virksomhed, der i flere generationer har været førende inden for levering af mineralske råstoffer til både Danmark samt store byggeprojekter i bl.a. Tyskland. Hvis du skal bruge sort stenmel, så kan du finde et stort udvalg på deres side. Der er også mulighed for at få leveret stort stenmel blandet med sorte granitskærver. Stenmel har mange gode egenskaber – det har bl.a. høj vandgennemtrængelighed, men ligger enormt stabilt, da de enkelte stenkorn er brudt i kantede former. Vælg bl.a. sort stenmel til sorte gangstier eller stabilopgaver, hvor toplaget er sorte granitskærver. På den måde er du sikker på, at farve er og forbliver sort, selv når frosten får materialerne til at blande sig lidt, hvilket er uundgåeligt.

Bestil granitskærver hos den familieejede virksomhed på ekrag.com

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du købe granitskærver i mange forskellige farver. Der er flere skærvetyper i sortimentet, bl.a. fra Norge og Sverige. Granitskærver kan bl.a. bruges til gårdspladser, anlæg samt indkørsler. Der er mange gode fordele ved granitskærver – de støver bl.a. ikke, som fx stenmel godt kan gøre i tørvejr. Granitskærver er bl.a. meget populært til gårdspladser foran bygninger på landet eller på højskoler osv. Der er både røde, hvide, sorte og forskellige grå skærver at vælge imellem i kataloget på www.ekrag.com, og hvis du skal bruge en levering, så kan du være sikker på, at du vil blive tilfreds med den familieejede virksomhed, der har over 65 års erfaring på området, og som helt sikkert vil kunne løse de opgaver, du skal have løst. Kig på siden og se det store katalog med udvalget af forskellige slags sand, skærver, grus og sten. De leverer altid pålideligt, uanset om vi snakker flere tusinde tons leveret over en årelang periode eller et enkelt læs.