Kobørster og frostfrie drikkekopper hos Dan Egtved – Ægte kvalitet

Dan Egtved

Dan Egtved har mange års erfaring med at udvikle udstyr til kvægbrug. Du kan bl.a. læse om en smart frostfri drikkekop og om en god kobørste her.

Frostfri drikkekop til dit landbrug

Når du driver kvægbrug, så er materiellet super vigtigt for et godt, effektivt kvægbrug, som giver de bedste forhold for dyrene. Dan Egtved har i mange år udviklet udstyr til landbrug og kvægbrug, og du kan finde mange forskellige brugbare maskiner og udstyr i webshoppen. Du kan bl.a. finde forskellige frostfri drikkekopper til gode priser i butikken, og der er både eldrevne og mekaniske modeller, som sikrer at drikkevandet til kvæget ikke fryser om vinteren. En frostfri drikkekop er supersmart, for den sparer mange timers arbejde for landmændene, da vandet helt af sig selv holder sig i en god drikketemperatur uden at fryse til is. Der er forskellige drikkesystemer i butikken, og du vil helt sikkert kunne finde det perfekte drikkesystem til dine dyr online via dan-egtved.dk. Dine køer ville helt sikkert blive glad for en frostfri drikkekop, så de kan drikke vand hele året rundt uden at skulle vække landmanden.

Kobørste – Velvære til dine køer

Når man har køer, så skal man huske at tænke på deres hygiejne og det gælder både klove, mund og pels. Til pelsen kan en kobørste være et glimrende redskab. Hos Dan Egtved er der mange forskellige slags kobørster, både manuelle og elektriske. De forskellige modeller har forskellige smarte egenskaber. Den smarte Easycleaner er designet til at køerne selv kan klø sig, uanset deres størrelse, for køer har nemlig behov for at kunne klø sig selv. En kobørste kan være roterende eller manuel, og den kan installeres i stalden, så køerne selv kan gå hen og klø sig på ryggen, når de får behov for det. Der er også de manuelle modeller, som også er supersmarte, og fælles for alle produkter er, at de holder i mange år og er lavet i gode holdbare materialer. Du vil helt sikkert kunne finde den perfekte børste til dine køer i udvalget på hjemmesiden dan-egtved.dk, hvor der er mange forskellige at vælge imellem.