Bliv klogere på kvalitetsledelse samt arbejdsmiljø og sikkerhed hos Risma Systems

Risma Systems

Risma Systems udvikler compliancesoftware til virksomheder som gør det let og overskueligt at leve op til de mange forskellige lovgivninger. Læs bl.a. om kvalitetsledelse og om arbejdsmiljø og sikkerhed her.

Kvalitetsledelse

Risma Systems er en dansk software virksomhed, som i samarbejde med specialiserede jurister udvikler compliancesoftware til bl.a. GDPR, ABC og AML. De har også et program til QMS compliance, som kan skræddersys til efter jeres behov. Det er nemlig forskelligt for alle virksomheder, hvordan ISO-9001 succes defineres. For nogle handler det om at få og bibeholde kunder, og for andre handler det om at have en troværdig supply chain. Deres ISO-9001 compliance giver de bedste muligheder for god kvalitetsledelse, da den fokusere på udviklingen og vedligeholdelsen af kvalitetsprocesserne. I får et holistisk blik på jeres kvalitetsarbejde og undgår at spilde tiden på unødvendige analyser. Med god kvalitetsledelse kan i identificere risikoområder og fokusere på det, som er relevant for netop jeres arbejdsprocesser. Med deres GCR-platform kan i samle alle governance-, risk- og complianceindsatser under en platform og sikre effektiv kvalitetsledelse, tilfredse kunder og et overskueligt system, som giver lethed for medarbejdere og ledelse.

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Hvis i leder efter en god compliancesoftware til kontrollere arbejdsmiljø og sikkerhed systematisk og effektivt, så er Risma Systems et godt sted at finde det. Den danske softwarevirksomhed har mange forskellige systemer til forskellige former for compliance, som gør det let og overskueligt for virksomheder at både målrette deres indsats, udbrede viden internt, dokumentere, leve op til lovgivningen og håndtere sundhedsdata og sikkerhedsdata i et samlet system. Med en risikoorienteret indsats på området for arbedsmiljø og sikkerhed får i et samlet overblik; et systematisk hvor i kan samle, sammenholde og analysere jeres data på et og samme sted. Deres complianceløsning giver jer et holistisk blik på hele indsatsen og øger jeres kendskab til OHS. Deres software er udvilket et samarbejde med jurister med speciale inden for arbejdsmiljø og sikkerhed, og programmerne gør det let og overskueligt for jer at forholde jeres konkrete arbejdsprocesser til den komplicerede lovgivning.