Izabelle Camille øreringe og Casio G-SHOCK ure fra exklusivguld.dk

Exklusiv guld og sølv Aps

Exklusiv Guld & Sølv har et stort udvalg af designersmykker og ure. Læs bl.a. her om G-SHOCK fra Casio samt om Izabel Camille øreringe.

G-SHOCK serien står bag solide, funktionelle ure

Casio G-SHOCK urserien er en klassiker iblandt dykkere og sportsudøvere, der skal bruge robust udstyr. I mange år har Casio været kendt for at lave ure blandt de mest robuste og holdbare på markedet. Deres dykkerure kan holde til enormt vandtryk samt centrifugalkraft og meget mere, hvilket gør dem til oplagte for sportsudøvere og andre, der har brug for solidt og meget pålideligt udstyr. G-SHOCK serien kan købes bl.a. hos Exklusiv Guld & Sølv, hvor du finder mange smukke modeller. Deres design er ofte futuristisk, med mange forskellige funktioner, små urskiver og informationer i urskiven. Der findes både Casio G-SHOCK modeller med urvisere samt digitalure, og flere viser bl.a. dato, uge, barometer etc. der er modstandsdygtige imod chok og stød, og kan holde til nærmest hvad som helst. Du kan købe med sikker betaling og omfattende bytteservice på siden, hvilket er smart, når man køber armbåndsur online, for det er trods alt et meget personligt køb, som skal matche perfekt til ens stil og smag.

De fantastiske Izabel Camille øreringe

Exklusiv Guld & Sølv sælger også designersmykker til kvinder, og her finder du bl.a. et stort udvalg i Izabel Camille øreringe, halskæder, armbånd m.m. Izabelle Camille øreringe er elegante, feminine og ofte i guld eller sølv. Der findes smukke modeller med sten, som fx Saniya øreringene, som er lavet i 18 karat guldbelagt sterlingsølv med en ferskenfarvet månesten i enden. Disse smukke øreringe er lange, elegante og deres tidløse design gør dem oplagte til enhver festlig lejlighed. Du finder et stort udvalg af Izabelle Camille øreringe i butikken, hvor du kan få fri fragt ved alle køb over 625 kr. Iblandt de mange forskellige smukke designersmykker vil du uden tvivl kunne finde en ring, en ørering, et vedhæng eller et armbånd, som passer til din smag. Læs mere om Izabelle Camille øreringe på exklusivguld.dk, hvor du kan se hele sortimentet.