Glasvægge med skydedør i industriel New Yorker-stil produceres af First Floor CPH

First Floor CPH

Glasvægge som rumdeler eller en New York-inspireret væg med skydedør kan lysne og løfte et rum og være både praktisk og æstetisk. På firstfloorcph.dk kan du se flotte eksempler på løsninger, der leder tankerne i retning af et kreativt studio i 60’ernes New York, tilsat et moderne, skandinavisk præg.

En glasvæg til at adskille rum minus lyset

De fleste ønsker et lysere hjem, for det udvider og åbner, hvorimod et mørkt hjem kan give en hulefornemmelse. I stedet for traditionelle vægge som rumdeler kan en glasvæg opdele et rum på praktisk vis og samtidig skabe ideelle lysforhold. First Floor CPH er mestre i eksklusive, speciallavede glasvægge – alt fra helt små, diskrete glasvægge på 50 cm til prægtige glasvægge, der opdeler en 7 meter bred sal. Der kan være mange gode grunde til at opdele et rum. På badeværelset er det praktisk, at vandet fra bruseren ikke rammer rummets øvrige inventar, og i en stor stue kan en glasvæg gøre, at en flok børn kan lege larmende med hunden i den ene ende, mens der i den anden ende kan foregå et seriøst møde. Her kan begge parter sagtens holde øje på hinanden uden at blive forstyrret, og lyset kommer uhindret igennem glasset.

New Yorker væg med skydedør er en funktionel og æstetisk tiltalende løsning

First Floor CPH har stor erfaring med New Yorker vægge, både med skydedør og almindelig dør. Fordelen ved skydedør er, at døren ingen svingradius har og derfor ikke tager unødvendig plads i rummet, når den åbnes og lukkes. Hvis du vælger en skydedør til din New Yorker-inspirerede væg, skal du blot sikre dig, at der på den ene eller anden side af døren er plads til, at den kan skydes til siden. New Yorker væggen kommer i glasfag, der er adskilt af stålsprosser, og det samme gælder selve skydedøren. Skydedøren kan enten fås med rustikke støbejernshjul forneden, eller den kan fås i en loftmonteret version, hvor mekanikken er mere diskret. Begge versioner kan klæde dit hjem – det er kun din smag, der skal afgøre valget.