Frokostordninger, catering til erhverv og festmad til private hos madkonceptet.dk

Madkonceptet

Forkæl hele arbejdspladsen med en frokostordning fra Madkonceptet. Hver dag modtager I mad, som lever op til forventninger plus mere til. Denne frokostleverandør er først og fremmest fleksibel og sørger altid for, der er noget nyt og spændende på menukortet. De leverer ikke kun frokostbuffet i København, men også catering til firmafester og privatfester. Det kunne være tapas ud af huset eller lækker 3-retters menu.

Udsøgt frokostordning til en favorabel pris

En af de ting, der får firmaer til at hold tilbage for tilmelding, er ansatte, der er vegetarer, laktoseintolerante etc. Madkonceptet udmærker sig i forhold til de fleste konkurrenter ved at håndtere alternative fødevarebehov uden at opkræve ekstra. Med en frokostordning i KBH fra madkonceptet.dk er der derfor ingen ekstra gebyrer for veganere eller alternativer til svinekød.

Den gode frokostordning handler om en struktur, hvor der også er variation. Leverandøren tilbyder dagligt hjemmebagt brød, dertilhørende pålæg og forskellige salater plus en varm ret med tilbehør. Der vil selvfølgelig være plads til variation inden for disse rammer. Bemærk også, at der er ugentlige ekstrafornøjelser som f.eks. dessert og osteanretning. Der er også fokus på at tilfredsstille yderligere behov, hvilket kan gøres med tilkøb. Firmafrokosten er altid fleksibel, og denne frokostordning er for alle virksomheder i København og omegn.

Catering til firmaets fester og festmad til de private højtideligheder

Få catering til privatfester samt firmafester. Madkonceptet leverer nemlig festmad til enhver begivenhed. Det er ikke kun i hverdagen, at de har travlt med deres frokostordning. Nej, når det er weekend eller højtid, så er der magi i gryderne. Det gælder også, når julen nærmer sig. De tilbyder både julebuffet til julefrokost og vidunderlig nytårsmad til at fejre, at 2021 ender, og at 2022 begynder. Catering til festen fra www.madkonceptet.dk vil altid være noget specielt. Deres tapas som diner transportable kan varmt anbefales. Tapas ud af huset er en fantastisk casual form for catering til de afslappede private fester, receptionen eller firmafesten.